banner55

İYİ Parti Darıca’da Pınar Demirel farkı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ekim 2024 Pazartesi 10:49
İYİ Parti Darıca’da Pınar Demirel farkı

İYİ Parti Darıca İlçe Başkanı H.Pınar Demirel görevine hızla başladı. İstasyon Caddesi üzerinde 300 metre yer tutan Demirel, dayayıp döşeyerek partililerin ve vatandaşların hizmetine sundu.

Yaklaşık iki ay önce göreve başladığını belirten Demirel şunları söyledi:

İlçe başkanı olduğum günden beri partime bir şeyler katmak için çalışıyorum. İlk önce şunu belirtmek istiyorum ben CHP’den, İYİ Parti’ye gelmedim. Siyasete İYİ Parti’de başladım. Bana ilk teklif de rahmetli Şanbaz başkanımızdan gelmişti. Öncelikle bu algıyı düzeltmek istiyorum.

Yerel seçimlerde Darıcamız’da ev ev, mahalle mahalle gezdik ama istediğimiz sonucu maalesef alamadık. İki ay önce de ilçe başkanlığı teklif edildi. Genel Başkanımız Müsavat Dervişoğlu ile görüşerek görevi kabul ettim.

Yönetim kurululu, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları listelerini verdim ve şu an Yargıtay’dan onay bekliyoruz. Önümüzdeki günlerde listelerimizi kamuoyu ile paylaşacağım.

İlk öce bölge basınıyla ilçe teşkilatımızda kahvaltıda bir araya geleceğim. Daha sonra bütün kamu yöneticilerimizi ziyaret edeceğim. Akabinde de Darıcamızı sokak sokak gezip halkımızın görüşlerini alacağım.

Partimize özellikle Genel Başkanımızın son grup toplantısındaki konuşmasından sonra yoğun ilgi var. Partimizden ayrılanların bir çoğu geri döndü ve dönüşler sürüyor.

Hedefimiz ülke genelinde olduğu gibi Darıcamız’da da İYİ Parti’yi birinci parti yapmaktır.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37