Şakar: 2 bin yeni üye AK Parti saflarına katıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Eylül 2024 Perşembe 14:29
Şakar: 2 bin yeni üye AK Parti saflarına katıldı

Göreve gelmesinin 1. yılı münasebeti ile basınla buluşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, “2 bin 82 yeni üye 1 yıllık görev süremizde AK Parti’ye kazandırdık” dedi.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, göreve gelmesinin 1. yılında basın toplantısı gerçekleşti. 1 yıllık sürecin değerlendirmesini gerçekleştiren Başkan Şakar, seçim dönemine ilişkin açıklamalarda da bulundu.

Şakar, “2029 seçimlerinde muhalefet İzmit’i aldığında en az oy farkı Darıca’daydı. Hamd olsun bugün Darıca asla alamayacakları 4 ilçeden biri. Batı yakasındaki en çok oy oranına sahip ilçeyiz. Bir önceki seçimi 11 bin oy ile kazanmıştık. Bugün de yine seçimi başarı ile kazandık.

Meclis çoğunluğu da bizde. Hizmetlerimiz yine devam edecek. Bundan önceki belediye başkanlarımıza ve Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanlarımıza teşekkür ediyoruz. Bizlere çok iyi bir seçim ortamı hazırlamışlardı. Bizim yaptığımız sadece bu dinamizmi ortaya çıkarmak oldu.

Gerçekten iyi bir sonuç aldığımızı düşünüyoruz. Darıca teşkilatları kurulduğu günden beri gerçekten farklıdır ve güçlüdür. Teşkilatlarımızın kuruluşundan bu yana görev alan her bir ferdimize teşekkür ediyorum. Elimizden geldiğince biz de her kadememizi sahaya sürüyoruz” diye konuştu.

GAZZE’YE DESTEK, İSRAİL’E LANET

Şakar, açıklamasına Gazze’de İsrail’in devam eden soykırımına lanet okuyarak devam etti. Şakar, “Dünyanın bir köşesinde de kanayan bir yaramız var. 6 Ekim’den beri Gazze’de bir soykırım yaşanıyor. Burada vefat eden kardeşlerimize rahmet diliyorum. İsrail’i lanetliyoruz. Gazze’nin Kudüs’ün özgürlüğe kavuşması en büyük temennimiz. Gazze konusunda yüreği en çok lider Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan. Cumhurbaşkanımızın yanında olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Konuşmasının devamında partide görev alan herkese teşekkür ederek devam eden AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar şunları söyledi:

1 yıllık süre içerisinde seçimi geçirirken teşkilat çalışmalarımızı asla aksatmadık. Teşkilatlarımızın canlı diri olması için birçok çalışma yaptık. Göreve geldiğimiz günden bu yana yani 1 sene içerisinde 945 hasta/taziye ziyareti, 2 bin 470 esnaf ziyareti, bin 170 sivil toplum kuruluşu ve düğün ziyareti, 670 kere istişare kurulları toplantısı, 377 kurum ziyareti gerçekleştirdik.

22 EYLÜL’DE DELEGE SEÇİMLERİMİZ VAR

2 bin 370 yeni üye AK Parti’ye kazandırdık. Ben kademelerim ve mahalle teşkilatlarımız ile birlikte yaptık bunu. Bizler görevimize devam ettiğimiz takdirde partimize güç katmak için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz.

Kongre takvimimiz açıklandı. 20 Ekim’de saat 11’de kongremizi yapacağız inşallah. Delege çalışmalarımızın arkadaşlarımız yürütüyor. Partimizde bizim delege kriterlerimiz bellidir. Geçen dönem seçim işleri başkanıydım. Geçen dönemki başkanımız Ufuk Bey ile sapma olmadan delege seçimlerimizi gerçekleştirmiştik.

Delege seçimleri bellidir bizde, usuller bellidir, ona göre çalışıyoruz bizde. 22 Eylül’de tüm teşkilatlarımız delege seçimlerimiz yapılacak. Burada ilçe başkanı kim olursa olsun, yine bizler 20 Ekim’deki kongre yine bizim gibi o kongreyi demokrasi bayramına çevirmek için elimizden gelen gayreti göstereceğiz.

Geçtiğimiz yıl bu görevi bizlere tevdi eden İl Başkanımıza ve Cumhurbaşkanımıza teşekkür ediyorum. Kadın ve gençlik kolları başkanlarımıza, mahalle başkanlarımıza, okul sorumlularımıza, sandık başkanlarımıza, tüm teşkilatımıza teşekkür ediyorum.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar’ın ardından İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan konuştu. Arslan, konuşmasında gençlik çalışmalarına ilişkin bilgi verdi.

AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mehmet Arslan’ın ardından İlçe Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç konuştu. Gülenç de kadın kollarının çalışmalarına ilişkin bilgiler vererek tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Son Güncelleme: 12.09.2024 14:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37