banner55

Köksal Şakar mazbatasını aldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
27 Ekim 2024 Pazar 22:21
Köksal Şakar mazbatasını aldı

Geçtiğimiz hafta gerçekleştirilen AK Parti Darıca 6. Olağan İlçe Kongresi’nde tekrar ilçe başkanlığına seçilen Köksal Şakar, mazbatasını aldı.

AK Parti Darıca 6. Olağan İlçe Kongresi’nde tekrar ilçe başkanlığına seçilen Köksal Şakar, yeni dönemi için mazbatasını aldı. Şakar, ilçe yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Gebze İlçe Seçim Kurulu’na giderek mazbatasını teslim aldı ve resmi olarak ikinci dönemi için göreve başlamış oldu.

Mazbatasını aldıktan sonra bir açıklama yapan Köksal Şakar, “Mazbatamızı aldık, yeni döneme başlıyoruz. ‘Yol arkadaşlarım’ ile birlikte yeni döneme resmen ‘bismillah’ dedik. Cumhurbaşkanımız, Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, dün olduğu gibi bugün ve yarın da güçlü yarınlar için canla başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

TEŞKİLAT MENSUPLARINA TEŞEKKÜR

Şakar, her zaman yanında olan teşkilat mensuplarına teşekkürlerini ileterek, “Her zaman olduğu gibi bugün de yanımızda olan teşkilat mensubu bütün kademelerimize gönülden teşekkür ediyorum. Rabb’im hayırlı hizmetler yapmayı nasip etsin” ifadelerini kullandı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı olarak ikinci dönemine başlayan Şakar, Darıca’da gerçekleştirilecek yeni projeler ve sosyal hizmetlere yönelik çalışmalar için kararlı olduklarını belirtti.

AK Parti olarak Darıca’ya daha fazla katkı sağlamak için sahada her zaman var olacaklarını dile getiren Başkan Şakar, “Darıca’da her vatandaşa ulaşmak, herkesin sorunlarına çözüm bulmak ve ilçe halkımızla iç içe olmak bizim en büyük önceliğimiz olacak” diyerek sözlerini tamamladı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37