Başkan Şakar, hemşehrileriyle bir araya geldi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
19 Eylül 2024 Perşembe 11:38
Başkan Şakar, hemşehrileriyle bir araya geldi

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, gün içerisinde kendilerini ziyaret eden Darıcalı hemşehrilerini ilçe başkanlığında ağırladı. Şakar, vatandaşlarla her zaman bir arada olmaktan memnuniyet duyduğunu ifade ederek, ziyaretleri için hemşehrilerine teşekkür etti.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, ilçenin farklı kesimlerinden gelen vatandaşları ilçe başkanlığında misafir etti. Başkan Şakar, Darıcalılarla sık sık bir araya geldiklerini ve bu ziyaretlerin kendileri için büyük önem taşıdığını belirtti.

İlçenin sorunları ve talepleri üzerine görüş alışverişinde bulunulan bu ziyaretler, hem vatandaşlar hem de ilçe yönetimi için verimli geçti. Ziyaretin ardından bir açıklama yapan Köksal Şakar, “İlçemizin güzel insanlarıyla her zaman bir aradayız. Gün içerisinde bizleri ziyaret eden kıymetli hemşehrilerimizi ilçe başkanlığımızda ağırladık. Ziyaretleri için kendilerine teşekkür ederim” dedi.

Şakar, AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı olarak her zaman halkla iç içe olacaklarını ve vatandaşların isteklerini dinleyip çözüm üretmeye devam edeceklerini vurguladı.

İLÇENİN GELECEĞİ ADINA OLUMLU KATKI SAĞLIYOR

Ziyarette vatandaşlar, ilçe başkanlığına gösterilen misafirperverlikten memnuniyetlerini dile getirirken, Köksal Şakar ve ekibiyle yapılan bu görüşmelerin ilçenin geleceği adına olumlu katkılar sağlayacağını belirtti. Başkan Şakar, vatandaşların taleplerini dinleyip çözüm üretme konusunda her zaman açık kapı politikası izlediklerini ifade etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37