GEPOSB’da çevreci firmalara plaket verildi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
05 Temmuz 2024 Cuma 20:38
GEPOSB’da çevreci firmalara plaket verildi

Gebze Plastikçiler Organize Sanayi Bölgesi Bölge Müdürlüğü’nde, sıfır atık projesinin eğitim ayağında yer alan Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları’nın düzenlediği ödül töreninde bölgenin en çevreci firmaları için ödül töreni yapıldı.

Program saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunması ile başladı. Açılış konuşmasını yapan Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Genel Müdürü Şamil Albayrak bu törenin GEPOSB’da yapılmasından dolayı memnuniyetini dile getirirken katılımcı firmalara teşekkür etti.

ÜSTÜNTÜRK: TÜRKİYE’DEKİ OSB’LERE ÖRNEK OLMAKTAN MUTLULUK DUYUYORUZ

Daha sonra bir konuşma yapan GEPOSB Bölge Müdürü Murat Üstüntürk şunları söyledi: GEPOSB olarak çevrenin korunması ve gelecek nesillere güzel, temiz bir çevre bırakmak için çalışmalara devam ediyoruz. Çevreci çocuk yöntemiyle birlikte öncülük ettiğimiz güzel çevreci, sıfır atık temalı projeyle hayata geçirilmiş olan kitapların çocuklara ulaşması sağlanmış ve ayrıca GEPOSB özelinde hazırlanan boyama kitapları da dağıtılmıştır.

Bu konuda öncü olan ve Türkiye’deki OSB’lere örnek olmaktan mutluluk duyuyoruz.Bu projelerle tanışmamızı sağlayan ve birlikte proje üretmemizi sağlayan Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Genel Müdürü Şamil Albayrak’a huzurlarınızda çok teşekkür ediyorum ve bu projeye gönül veren tüm işletme sahiplerine de çok çok teşekkür ediyorum. Son olarak da temiz çevre temiz OSB prensibinden yola çıktığımız çalışmalarımıza devam edeceğimizi bildiriyorum. Son söz gelecek nesillere borcumuz var çünkü…

AHMET HÜSEYİNÇELEBİ: TÜRKİYE’YE VE DÜNYAYA YAYMAYA AZİMLE ÇALIŞIYORUZ

Son olarak bir konuşma yapan Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi ise çevre konusunda Gebze Belediyesi olarak Altın Plaket’e doğru gittiklerini belirterek şunları söyledi:

Nasip olursa sizlerin desteği ile hep beraber sıfır atığı Türkiye’ye ve dünyaya yaymaya azimle çalışıyoruz. Tabi çocuk olunca işin içinde olaylar farklı. Biliyorsunuz ağaç yaşken eğilir sözümüz var. Çocuklarımıza da sıfır atık konusun benimsetmek, onlara bu olayı anlatmak gerçekten önemli.

Konuşmalardan sonra çevre ödülü alan firmalara GEPOSP Bölge Müdürü Murat Üstüntürk, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hüseyinçelebi, Çevreci Çocuk Eğitim Yayınları Genel Müdürü Şamil Albayrak ve PİMTAŞ AŞ ArGe Müdürü Özlem Kozankurt tarafından plaket verilerek teşekkür edildi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37