banner55

Aslantaş’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
28 Ekim 2024 Pazartesi 13:49
Aslantaş’dan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Aslantaş mesajında şunları söyledi:

29 Ekim 1923 tarihi, her şeyini kaybetmiş olan bir milletin ulusal bağımsızlığını kazanabilmek için giriştiği milli mücadelenin sonucunda elde ettiği büyük zaferimizin tarihidir.

19 Mayıs 1919’da Samsun’da başlayan kurtuluş mücadelesi, 23 Nisan 1920 tarihinde Türkiye Büyük Millet Meclisimizin kurulması sonrası, 29 Ekim 1923’te türlü imkansızlıklar ve yokluklara rağmen verilen bağımsızlık mücadelesi ile bayrağımız göklerde dalgalanmaktadır.

Milletimizin insanüstü bir gayret, muhteşem bir mücadele ile yeniden doğuşunun ifadesi olan Cumhuriyetimizin 101. kuruluş yıldönümünü kutlamanın gururu ve mutluluğunu yaşıyoruz.

Bugün milletimizin hem tarihe, hem de gelecek nesillere karşı taşıdığı sorumluluk çok önemli, bir o kadar da gurur vericidir. Bu bilinçle Gebze Ticaret Odası olarak bizler; her gün bir basamak daha yükselmek için şüphesiz ki el birliği ile gayret göstermeye devam edecek, geleceğe daha da ümitle yürümek adına çalışacağız.

Bu toprakları bizlere emanet eden Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm şehitlerimizi ve kahramanlarımızı sonsuz saygı, minnet ve rahmetle anar; birlik ve beraberliğimizin sağlanmasının en büyük güvencesi olan Cumhuriyetimizin 101. yaşını ve Cumhuriyet Bayramı’mızı gururla kutlarım.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37