Vali Aktaş, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’ni gezdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ağustos 2024 Perşembe 11:43
Vali Aktaş, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi’ni gezdi

Müteşebbis heyet toplantısı için Güzeller organize sanayi bölgesine geçen Vali İlhami Aktaş, burada bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

İLK ZİYARETİNİ ÖZEL ÂDEM CEYLAN FİNAL TEKNİK KOLEJİNE GERÇEKLEŞTİRDİ

Yapılan müteşebbis heyet toplantısı sonrası Vali İlhami Aktaş, Özel Adem Ceylan Final Teknik Kolejini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.

Gebze Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit, Gebze Güzeller Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Adem Ceylan ile Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü İlhan Aydın’ın hazır bulunduğu ziyarette Vali İlhami Aktaş, Özel Adem Ceylan Final Teknik Koleji Genel Müdürü Oğuzhan Ceylan tarafından karşılandı.


İlk olarak okul anı defterini imzalayan daha sonra kendisine eşlik eden yetkililer ile birlikte okulu gezen Vali Aktaş, okulun eğitim faaliyetleri ve genel durumuna ilişkin bilgiler alıp, başarılı bir eğitim öğretim yılı olması temennilerinde bulunarak yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

GÜZELLER OSB’DE FAALİYETLERİNİ SÜRDÜREN FABRİKALAR ZİYARET EDİLDİ

Ziyaretlerini sürdüren Vali Aktaş daha sonra Güzeller Organize Sanayi Bölgesi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Uzay Mutfak ve Mobilya Sanayi Ticaret Limited Şirketi ile Somal Sac Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini ziyaret etti.

Ziyaretlerinde fabrika yöneticileri tarafından karşılanan Vali Aktaş, beraberindeki protokol üyeleri ile birlikte fabrika yetkililerinin rehberliğinde tesisleri gezerek, fabrika yatırımları ve çalışmaları hakkında bilgiler aldı.

İlimiz ekonomisine ve istihdamına sağladıkları katkılardan dolayı fabrika yetkililerine teşekkür eden Vali Aktaş, toplu fotoğraf çekiminin ardından bölgedeki ziyaretlerini sonlandırdı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37