SAMSUNG ICON mağazası açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
26 Haziran 2024 Çarşamba 23:29
SAMSUNG ICON mağazası açıldı

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kayhan Özler ve Serkan Özler’in sahibi olduğu Samsung Gebze İCON Mağazası açıldı.

Açılışa Samsung Electronics Türkiye Başkanı ve CEO’su Jeff Jo, CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler, Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, CHP Gebze İlçe Başkanı Gökhan Orhan, Kayhan Özler ve Serkan Özler ile çok sayıda davetli katıldı.

Açılışta ilk olarak konuşan Samsung Electronics Türkiye Başkan ve CEO’su Jeff Jo, “Gebze’deki mağazamızın açılışını yapmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Tüketicilerimize ulaştığımız her noktayı çok önemsiyoruz.

Bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz Türkiye’nin ilk deneyim mağazası sayesinde, tüketicilerimiz farklı ürün gruplarımızı ve yenilikçi teknolojilerimizi deneyimleme imkanına sahip olacak. Perakende yatırımlarımızı önemsiyoruz ve bu alanda yeni yatırımlarımıza devam etmeye kararlıyız” dedi.

ÇİLER, ÖZLER KARDEŞLERİ TEBRİK ETTİ

CHP Kocaeli Milletvekili Nail Çiler de yaptığı konuşmada, “Özler kardeşleri bu mağazasının açmalarından dolayı tebrik ediyorum. Merkez Bankası’nın bile zarar ettiği bu şartlarda bu işyerini açmak büyük cesaret ister. Büyük bir alkış istiyorum. Bütün ticaret erbabı büyük sıkıntı yaşıyor” diye konuştu.

ASLANTAŞ, JEFF JO'DAN YATIRIM İSTEDİ

Son olarak konuşan Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Aslantaş, “Bugünkü açılışımız çok değerli çalışma arkadaşımızın mağazasının açılışında bulunmaktan büyük bir gurur duyuyorum. En başta büyük bir istihdam sağlayacak. Sayın Samsung Electronics Türkiye Başkan ve CEO’su Jeff Jo’dan bir istekte bulunmak istiyorum. Sizim ürünleri Gebze’mizde tanıştıracağız. O nedenle bölgemize bir yatırım sözü almak istiyorum” dedi.

600 METREKARELİK MAĞAZA

Samsung’un Gebze’de açılan 600 metrekarelik dev mağazası, tüm ürün gruplarını ve farklı ürün deneyim alanlarında Samsung imzalı yeni cihaz teknolojilerini tüketicilerle buluşturacak.

Tüketiciler geniş ve ferah Gebze mağazasında Samsung’un son dönemde tanıttığı AI entegrasyonları ve güçlü bağlantı ve evde yaşam özellikleriyle öne çıkan 2024 TV ve Bespoke Beyaz Eşya ürün serileriyle ve Galaxy S24 Serisi başta olmak üzere Samsung’un en yeni mobil teknolojileriyle tanışma olanağı bulacak.

Son Güncelleme: 27.06.2024 11:05
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37