Kendisini başsavcı olarak tanıtıp bir kişiyi 200 bin lira dolandıran şahıs yakalandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
12 Eylül 2024 Perşembe 11:03
Kendisini başsavcı olarak tanıtıp bir kişiyi 200 bin lira dolandıran şahıs yakalandı

Gölcük’de meydana gelen nitelikli dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak kendilerini Cumhuriyet Başsavcısı olarak tanıtan şahıslar bir kişiyi arayarak 200 bin lira dolandırdılar. Dolandırıcılık Büro Amirliği tarafından İstanbul’da yakalanan F.Ö. çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili olarak yapılan açıklama şöyle:

22.06.2024 günü İlimiz Gölcük İlçesinde meydana gelen Nitelikli Dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak kendilerini Cumhuriyet Başsavcısı olarak tanıtan şahıslar tarafından aranan Müşteki şahıs, şüpheli şahısların yönlendirmesi ile F.Ö. isimli şüpheli şahsın hesabına 200 bin TL tutarında para göndermesi ile gerçekleşen dolandırıcılık olayı ile ilgili olarak F.Ö. isimli Şüpheli şahıs 10.09.2024 tarihinde İstanbul ilinde Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalanarak gözaltına alınmıştır. Şüpheli şahsın alınan ifadesi sonrası 11.09.2024 günü şüpheli şahıs çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderilmiştir.

Kocaeli Emniyet Müdürlüğü olarak İlimiz genelinde suçun önlenmesi ve faillerinin yakalanmasına yönelik çalışmalarımız kararlılıkla sürdürülecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

KOCAELİ EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37