Kahraman: Güzide Sosyal Tesisi ile Tuzla Belediyesi’nin fiyatları arasında yarı yarıya fark var

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Temmuz 2024 Çarşamba 10:27
Kahraman: Güzide Sosyal Tesisi ile Tuzla Belediyesi’nin fiyatları arasında yarı yarıya fark var

Yeniden Refah Partisi Gebze Belediyesi Meclis Üyesi Hakan Kahraman, Gebze’de hizmet veren Güzide Sosyal Tesisleri’nin fiyatlarının Tuzla Belediyesi’nin çalıştırdığı restoranlara göre iki misli daha pahalı olduğunu söyledi.

Ayrıca Güzide personellerinin maaşlarının da düşük olduğunu belirten Kahraman, dün yapılan meclis toplantısında şunları söyledi:

Gebze Belediyesi Güzide personellerinin maaşlarının düşük olması ve yemek, yol vb. masraflarının bazı personellerin maaşlarına dahil olması, personellerin refah seviyesini düşürmektedir.

Güzide Sosyal Tesisleri’nde fiyatların yüksek olması ve belediye personellerine %10 indirim uygulanması, personellerin diğer belediye sosyal tesislerine yönelmesine sebep olmaktadır.

Güzide Sosyal Tesisi ve hemen yakınımızdaki Tuzla Belediyesi’nin fiyatlarını karşılaştırdığımızda fiyatların yarı yarıya fark ettiği açıkça görülmektedir. Belediye sosyal tesislerinde fiyatların düşürülmesi ve belediyemizin kendi bünyesinde çalışan personellerine en az %20 indirim yapılması gerekmektedir.

ENGELLİ VATANDAŞLARA POZİTİF AYRIMCILIK YAPILMALI

Aynı şekilde engelli vatandaşlarımızın da sosyal tesislerden yararlanmaları için en az %25 indirim yapılması gerekmektedir. İşitme engelli vatandaşlarımızın iş bulmakta zorlanmaları, kendilerini ifade edemedikleri için çeşitli iftiralara ve mobbing e maruz kalmaları gibi sebeplerden geçimlerinin daha zor olması gerekçesiyle bu vatandaşlarımıza pozitif ayrımcılık yapılmalı, iletişim kurabilmek ve kendileri gibi işitme engelli vatandaşları bir araya toplamak için kendi imkanları ile kurdukları derneklerinin Gebze Kent Meydanı’nda belediyemizin tahsis edeceği bir yere taşınması gerekmektedir.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37