Dünya Markası Samsung’dan Gebze mağazasına övgü

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
01 Temmuz 2024 Pazartesi 16:12
Dünya Markası Samsung’dan Gebze mağazasına övgü

Samsung Elecronics Türkiye Başkanı ve CEO’su Jeff Jo yayınladığı bir mesajda Gebze’den ve Özler Ticaret’ten övgü ile bahsetti.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kayhan Özler ve Serkan Özler’İn sahibi olduğu Samsung Bayisi Özler Ticaret’İn Samsung Gebze İCON mağazası 26 Haziran 2024 tarihinde çok büyük bir katılımla faaliyete başlamıştı.

GEBZE’YE VE ÖZLER TİCARETE BÜYÜK ÖVGÜ

Açılışta gördüğü ilgi ve alakadan son derece memnun kalan Samsung Elecronics Türkiye Başkanı ve CEO’su Jeff Jo yayınladığı bir mesajda şunları yazdı:

Türkiye’nin en büyük Samsung Mağazası Gebze’de açıldı

Samsung’un Gebze’de yeni mağazasının açılışına tanıklık etmek benim için büyük mutluluktu.

Parekendecimiz Özler Ticaret’e emekleri ve markamıza olan bağlılıkları için teşekkür etmeliyim.

Tüketicilerimize ulaştığımız her noktaya büyük önem veriyoruz. Gebze mağazası sayesinde tüketicilerimiz farklı ürün gruplarımızı ve yenilikçi teknolojilerimizi aynı anda deneyimleme fırsatı bulacak.

Parakende yatırımlarımızı önemsiyoruz ve bu alandaki yeni yatırımlarımıza devam etmekte kararlıyız.

KAYHAN ÖZLER: AÇIKLAMA GURUR VERİCİ

Konu ile ilgili olarak açıklama yapan Kayhan Özler, “Hepimizin Gebze’ye borcu var. Biz de borcumuzu Gebze’ye dünyanın en büyük markalarından birisini getirerek ödemek istiyoruz. Samsung Elecronics Türkiye Başkanı ve CEO’su Jeff Jo, yayınladığı bu mesaj dünyanın pek çok ülkesinde görülüyor.

Dolayısı ile Gebze’nin ismi de dünyanın pek çok ülkesinde Samsung firması ile birlikte anılıyor. Bu durum Gebze’de yaşayan bir iş insanı olarak bize de gurur veriyor” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37