DDC'nin desteği ihtiyaç sahibini buldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Eylül 2024 Pazar 19:53
DDC'nin desteği ihtiyaç sahibini buldu

DDC Grup Yönetim Kurulu Başkanvekili Hatice Öztürk'ün , 'sosyal sorumluk projesi ' kapsamında engellilere yaptığı bağış, Körfez'de acil ihtiyaç sahibi bir engelli vatandaşın yüzünü güldürdü.

İMES OSB'de faaliyet gösteren DDC Makina ve DDC Grup Başkanvekili Hatice Öztürk, geçtiğimiz hafta ''Darıca Bir Umut Engelliler Derneği''ni ziyaret etti. Dernek Başkanı Melek Arıkan'dan çalışmaları hakkında bilgiler alan ve sorunlarını dinleyen iş insanı Öztürk, gerçekleştirdiği ziyaret sırasında engelli vatandaşların her daim yanlarında olduklarını belirtirken , derneğe bir miktar maddi bağışta bulundu.

KANSERDEN AYAĞINI KAYBETMİŞTİ

Hayırsever iş insanı Öztürk'ün desteğiyle aküllü engelli aracı satın alan Darıca Bir Umut Engelliler Derneği , kanser nedeniyle bir ayağını kaybeden vatandaşa aracı hediye ederek yüzünü güldürdü. Dernek Başkanı Melek Arıkan'ın Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın'la irtibat kurmasından sonra engelli aracı , Kocaeli Büyükşehir Engelsiz Taksi ile ihtiyaç sahibine ulaştırıldı.

ARIKAN SOSYAL MEDYADAN DUYURDU

DDC Grup ve DDC Makina Başkanvekili ve Genel Müdürü Hatice Öztürk'ün desteğini sosyal medya hesaplarından kamuoyuna duyuran Başkan Arıkan, Öztürk ve Büyükakın'a da teşekkür etti.

Başkan Arıkan paylaşımında duygularını şöyle dile getirdi:

Etrafına iyilik eden ve yardımda bulunan kişiler, çevresi açısından her daim sevilir ve sayılır. İşte böyle bir insan, DDC Makina Sanayi A.Ş Yönetim Kurulu Başkanvekili sayın Hatice Öztürk Hanım. Derneğimize yaptığı yardımla aldığımız akülü aracı Körfez 'de yaşayan bir ihtiyac sahibine gönderdik. Hatice Hanım'a ve ulaşmasında yardımcı olan Kocaeli Büyükkşehir Belediye Başkanımız sayın Tahir Büyükakın Bey'e, Engelsiz Taksi Birimi'ne çok teşekkür ediyoruz. Darıca Bir Umut Engelliler Derneği.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37