DDC Başkanı Öztürk, 15 Temmuz'u unutmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Temmuz 2024 Pazar 19:57
DDC Başkanı Öztürk, 15 Temmuz'u unutmadı

DDC Makina Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Öztürk , '15 Temmuz Demokrasi ve Millî Birlik Günü' nedeniyle mesaj yayınladı.

HAİNLER KARANLIĞA GÖMÜLDÜLER

15 Temmuz 2016 'da gerçekleştirilen darbe teşebbüsünün 8. yılında, demokrasiye bağlılık mesajı yayınlayan DDC Grup ve DDC Makina Yönetim Kurulu Başkanı Öztürk, '' O gece vatanseverlerle vatan hainleri karşıkarşıya geldi. Şanlı bayrağımız ve kadirşinas milletimiz kazandı, hainler karanlık gecede boğuldu. '' dedi.

VATANSEVERLER DERS VERDİ

15 Temmuz zaferinin Türk demokrasi tarihine altın harflerle yazıldığına vurgu yapan sanayici Muhammet Öztürk, 15 Temmuz gecesi tankların önüne yatanların demokrasimiz ve devletimizin bekası için canlı kalkan olduğunu söyleyerek şöyle konuştu ;

Vatan hainleri gereken dersi aldılar. Türkiye'nin bölünmez bütünlüğüne, demokrasiye ve devletimizin bekasına sahip çıkan siyasi irade, askerimiz, polisimiz ve vatanseverler; o gece sadece içerideki hainlere değil , dışarıda pusuda yatanlara da gerekli dersi verdiler.

Bu muhteşem sahiplenmede canlarını feda eden şehitlerimizi minnetle anıyor, Allah'tan rahmet diyorum . Gazilerimize ve gecenin kahramanı bütün vatandaşlarımıza şükranlarımı ve saygılarımı sunuyorum. Cumhuriyet'imizin kurucusu Gazi Atatürk'ün dediği gibi ; Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir .

Son Güncelleme: 14.07.2024 20:02
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37