Bıyık ve Tipioğlu’ndan Çınaraltı’nda esnaf turu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ağustos 2024 Perşembe 11:50
Bıyık ve Tipioğlu’ndan Çınaraltı’nda esnaf turu

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, beraberinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu ile birlikte Darıca Çınarlatı’nda esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek talep ve önerileri dinledi.

Her fırsatta halkla iç içe olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, beraberinde AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar, teşkilat mensupları ve meclis üyeleri ile Çınaraltı’nda gerçekleştirdiği gezi ile esnafla bir araya geldi.

Talep ve önerileri birinci ağızdan dinleyen Başkan Muzaffer Bıyık ve Mlletvekil Tipioğlu, esnafa hayırlı işler temennisinde bulundu. Vatandaşlarla da çalışmalar üzerine sohbet eden Başkan Muzaffer Bıyık, gelen taleplerin hızlı bir şekilde çözülmesi için ilgili müdürlüklere talimat verdi.

BIYIK: DARICA’YI GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Yaptıkları ziyaretlerle her fırsatta vatandaşlar ve esnafla bir araya geleceklerini belirten Başkan Muzaffer Bıyık, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Milletvekilimiz Sayın Veysal Tipioğu ile birlikte Darıca Çınaraltı Meydanı’nı ziyaret ettik. Esnafımızın göstermiş olduğu teveccühten ötürü teşekkür ederim. Yine Darıcamız ile ilgili neler yapabiliriz ile ilgili hep beraber arkadaşlarımızla istişarelerde bulunduk.

Sayın Vekilimize çok teşekkür ediyoruz, her hususta bizlere destek olduğu için. İnşallah Darıca’mızı güzelleştirmeye, daha iyi yerlere getirmek adına gece gündüz durmadan çalışmaya devam edeceğiz.

TİPİOĞLU: DARICA’DA GÜZEL İŞLER OLUYOR

AK Parti Kocaeli Milletvekili Veysal Tipioğlu da esnafların talep ve önerilerini dinleyerek her zaman esnafın yanında olacaklarını söyledi ve şöyle konuştu:

AK Parti olarak toplumun her kesimini olduğu gibi esnaflarımızın da sorunlarını çözmek için Cumhurbaşkanımızın liderliğinde çalışmalar yapıyoruz. Darıca Belediyemiz ve Büyükşehir Belediyemiz Darıca’da çok güzel işler yapıyor.

Uyum ve işbirliği içinde Darıca’nın ihtiyacı olan her türlü çalışmaya, projeye elimizden geldiğince katkıda bulunmaya devam edeceğiz.

Çınarlatı esnafı ve vatandaşlar da kendilerini her zaman ziyaret eden ve destek olan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki heyete ziyaret nedeniyle teşekkür etti.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37