İstanbul Jet Havacılık, Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Takımı’nın isim sponsoru oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
22 Ağustos 2024 Perşembe 12:05
İstanbul Jet Havacılık, Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Takımı’nın isim sponsoru oldu

Fenerbahçe Spor Kulübü’nün Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İstanbul Jet Havacılık ve Yakıt Hizmetleri AŞ. ile önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilen törende, takımımızın yeni isim sponsoru İstanbul Jet Havacılık oldu.

Mali ve idari idari yönetimi 1907 Fenerbahçe Derneği tarafından yürütülen Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, İstanbul Jet Havacılık ve Yakıt Hizmetleri AŞ. İle önemli bir sponsorluk anlaşmasına imza attı. Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi 1907 Tribünü’nde gerçekleştirilen tören ile tekerlekli sandalye takımının yeni isim sponsoru İstanbul Jet Havacılık oldu.

Gerçekleşen törene Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Öztanık, İstanbul Jet Havacılık ve Yakıt Hizmetleri AŞ. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Şanser Özyıldırım, İstanbul Jet Havacılık ve Yakıt Hizmetleri AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Hüseyin Latifoğlu ile Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Takımı oyuncularından Kinem Kulbay ve Uğur Toprak konuşmacı olarak katıldı.

BURAK Ç. KIZILHAN: DÜNYANIN EN BÜYÜK SPOR KULÜBÜ FENERBAHÇEMİZİN PARÇASI OLACAK İSTANBUL JET, BÜYÜK AİLEMİZE HOŞ GELDİNİZ

Toplantının açılış konuşmasını yapan Fenerbahçe Spor Kulübü Genel Sekreteri Burak Çağlan Kızılhan, “Değerli ve önemli bir imza töreni için bir aradayız. Hepinizin bildiği gibi 2018 yılında 1907 Fenerbahçe Derneği bünyesinde kurularak faaliyetlerini 1907 Fenerbahçe Derneğimizin yönetiminde sürdüren Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız, 2021 yılında yapılan genel kurulumuzla başarı dolu hikayesini Kulübümüzün çatısı altında Fenerbahçe adı ile sürdürüyor.

Geçtiğimiz sezonda muhteşem başarılara imza atarak, Türkiye ve Avrupa şampiyonluğu olmak üzere iki kupayla tamamlayan Takımımızın yeni sezon isim sponsorluğu için İstanbul Jet Havacılık ve Yakıt Hizmetleri A.Ş. ile anlaştık. İki sezon boyunca isim sponsorumuz olarak desteklerini esirgemeyen Göksel Paslanmaz Çelik’e teşekkürlerimi iletiyorum.

İsim sponsorluğu sözleşmemiz sona erdi ama şubemiz için kıymetli desteklerine devam edecekler. Bu sezon itibariyle kıymetli destekleriyle yanımızda olacak. Dünyanın En Büyük Spor Kulübü Fenerbahçe’nin bir parçası olacak İstanbul Jet’e büyük ailemize hoş geldiniz diyor, anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

CENK ÖZTANIK: BU İŞ BİRLİĞİ BİZLER İÇİN ÇOK KIYMETLİ

Ardından söz alan Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Cenk Öztanık, “Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımız kurulurken ana amacımız; toplumumuza fayda sağlamak, engelli bireyleri spor yapmaya teşvik etmek, hayatın içinde aktif olarak yer almalarına ve hayat standartlarını yükseltmelerine katkıda bulunmaktı.

Tüm bu anlamlı sorumluluklarla kurulan ve başarılarıyla hepimizi gururlandıran Takımımız, 2021 yılında kulübümüzün bünyesine katılarak hem üstlendiği bu önemli rolünü hem de başarılarını Fenerbahçe’nin çatısı altında sürdürüyor. Başkanımız Ali Koç’un da destekleriyle bugüne kadar bu alanda önemli yol kat ettiğimize inanıyorum.

Potansiyelimizin de daha da parlak ve iyi olduğunu hep birlikte görüyoruz. İşte bu potansiyeli görüp, takımımıza inanan İstanbul Jet de geride kalan iki sezondaki forma sponsorluğu desteğini bu sezon daha da güçlü şekilde gösterecek. Bu kıymetli marka yeni sezonda isim sponsorumuz olarak takımımızla beraber olacak. Bu anlaşmanın her iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

ŞANSER ÖZYILDIRIM: BU BİZİM İÇİN BİR SEVDA

Anlaşmanın sponsorluk anlaşmasının ötesinde bir sevdaya dayandığının altını çizen İstanbul Jet Havacılık ve Yakıt Hizmetleri AŞ. Kurucu ve Yönetim Kurulu Başkanı Şanser Özyıldırım, “İstanbul Jet olarak, hava, kara ve deniz araçlarına üstün kalite yakıt temin ediyoruz. Bunu sadece Türkiye’de değil ufkun ötesinde 7/24 dünya çapında yapmaktayız.

Şirketimiz için temel birleşenimiz operasyonel mükemmeliyetimiz ve müşterilerimizle olan çok ciddi operasyon. Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımımıza baktığımızda bizim gördüğümüz, ticari prensiplerde edindiğimiz mottoyu Fenerbahçe Tekerlekli Sandalye Takımı da parkelerde gösteriyor.

‘Babamızdan bir sevda’ olarak geçen Fenerbahçe’ye isim sponsoru olmak, aslında biz buna isim sponsorluğu veya iş birliği olarak bakmıyoruz. Bu bizim için bir sevda ve Fenerbahçe’nin bize ne zaman ihtiyacı varsa biz de orada olmaya çalışıyoruz.

Umarım takım son üç yılda göstermiş olduğu başarıyı tekrarlar ve 4’te 4 yaparsak, kupayı kaldıracağımız gün hep beraber parkede üzerimizde tişörtlerle şampiyonluk fotoğraflarını çektirip o gururu yaşarız. Hayırlı olsun” diyerek sözlerini noktaladı.

HÜSEYİN LATİFOĞLU: DUYGUSAL BAĞIMIZ OLAN FENERBAHÇE CAMİASINDA "FENERBAHÇE İSTANBUL JET" İSİM SPONSORLUĞU İLE YER ALACAĞIMIZ İÇİN GURURLUYUZ

İstanbul Jet Havacılık ve Yakıt Hizmetleri AŞ. Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Genel Müdürü Hüseyin Latifoğlu ise, “Biz İstanbul Jet olarak 2024-2025 sezonunda Fenerbahçe İstanbul Jet Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımının isim sponsoru olmaktan büyük gurur duyuyoruz.

Ana işimiz yakıt işi ve özellikle Şanser Bey’in belirttiği gibi hava, karada, denizde yakıt ikmali uğraşıyoruz ama belirtmek isteriz ki, kurulduğumuz günden beri biz işimizin sadece rakamsal boyutlarıyla veyahut ne kadar büyük, ne kadar küçüldükle değil; daha çok kollektif hareketlere olan inancımızla, sosyal sorumluluk anlayışıyla hareket ederek bir çok sporcuya münferit olarak da destek olmak istiyoruz ama ilk defa çok kıymetli bir takıma isim sponsoru olarak katıldığımız için ekstra gururlu ve heyecanlıyız.

2024-25 sezonunda Fenerbahçe İstanbul Jet Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı’nın Türkiye ve Avrupa şampiyonlukları var. Sadece Şampiyonlar Ligi eksik. Buraya bu sene katılıyoruz ve sonunda bu kupaya ulaşmak ve birlikte havaya kaldırmak bizlerin kısmeti olur” dedi.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37