Temsa’dan Fransa’ya 6 bininci araç teslimatı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
18 Ekim 2024 Cuma 09:45
Temsa’dan Fransa’ya 6 bininci araç teslimatı

Avrupa’da güçlü büyümesini sürdüren Temsa, Fransa’ya gerçekleştirdiği son otobüs teslimatıyla birlikte, ülkedeki araç sayısını 6 bine çıkardı.

Sabancı Holding – PPF Group ortaklığında güçlü büyümesini sürdüren Temsa, yeni teslimatlarla Türkiye ihracatına güçlü bir şekilde katkı vermeye devam ediyor.

Bugüne kadar 70’e yakın ülkeye 15 binden fazla araç ihraç etme başarısı gösteren Temsa, son olarak Fransa’nın Vosges bölgesinde faaliyet gösteren Tchizz Voyages - Cars Ferry isimli operatöre gerçekleştirdiği LD SB Plus 13 model araç teslimatıyla yurt dışı pazarlarında tarihi bir başarıya imza attı.

Son yapılan teslimatla birlikte, Fransa’da yollara çıkan Temsa markalı araç sayısı 6 bine ulaştı. Fransa bu araç sayısıyla, dünyada en fazla Temsa markalı araca ev sahipliği yapan ülke konumunda bulunuyor.

GÜZEL: ÜLKEMİZİN KATMA DEĞERLİ İHRACAT SEFERBERLİĞİNE KATKI VERMEYİ SÜRDÜRÜYORUZ

Konuyla ilgili değerlendirmelerde bulunan Temsa CEO’su Evren Güzel, her geçen yıl Temsa’nın küresel ayak izini daha da pekiştirdiklerinin altını çizerken, “2020 yılından bu yana sürdürülebilir bir şekilde ihracat hacmimizi artırıyoruz. 2023 yılında, Temsa’nın ihracat pazarlarında rekor büyüme oranlarına ulaştık.

Bu güçlü performansı 2024 yılında da devam ettirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Bu yılın ilk 9 aylık döneminde de ihracatımız geçtiğimiz yılın aynı dönemine göre adet olarak yüzde 32, ciro olarak ise dolar bazında yüzde 68’lik bir artış gösterdi. Temsa olarak, yurt dışı operasyonlarımıza sadece araç satışı olarak bakmıyoruz.

Bayi ve tedarikçi ağımız, satış sonrası hizmetlerimiz, öncelikli pazarlardaki müşteri etkinliklerimizle, ilgili ülkelerin ve sektör dinamiklerinin nabzını tutuyoruz.

Müşterilerimizden aldığımız geri bildirimlerle, araçlarımız ve süreçlerimizi sürekli olarak iyileştiriyoruz. Tüm bunlar, günümüz dünyasında uluslararası ölçekte kalıcı bir etki yaratmanın, küresel ayak izini sağlamlaştırmanın ön koşulları.

Önümüzdeki dönemde de müşterilerimizi merkeze koyarak çok daha büyük başarıların izinde olacağız. Yurt dışında yollara çıkardığımız her bir aracımızla, Türkiye’nin katma değerli ihracat seferberliğine de çok önemli bir katkı sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37