Başkan Çiçek; “Muhtarlarımız, demokrasinin temel taşlarıdır ve yerel yönetimlerin en önemli temsilcileridir.” 


Warning: getimagesize(https://www.kocaelioncu.com/images/resize/95/652x400/haberler/2024/10/baskan_cicek_muhtarlarimiz_demokrasinin_temel_taslaridir_ve_yerel_yonetimlerin_en_onemli_temsilcileridir.jpg): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 400 Bad Request in /home/kocaelio/public_html/amp/modules/news.php on line 0
YAŞAM

Birven ve Maraş Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçek ve Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Murat Sevilir, Kahramanmaraş’ta görev yapan muhtarları ziyaret etti

Birven ve Maraş Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Çiçek ve Halı Yıkamacılar Derneği Başkanı Murat Sevilir, Kahramanmaraş’ta görev yapan muhtarları ziyaret etti.Tural ŞAHBAZLI / KAHRAMANMARAŞ (İGFA) - Büyükşehir Muhtarlar Derneği, Onikişubat Muhtarları Derneği, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği ve Onikişubat Muhtarlar Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret eden Başkan Çiçek, kentte görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. 

Başkan Mustafa Çiçek, ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklamada: “Kahramanmaraş Halı Yıkamacılar Dernek Başkanımız Murat Sevilir ile birlikte; Büyükşehir Muhtarlar Derneği, Onikişubat Muhtarları Derneği, Dulkadiroğlu Muhtarlar Derneği ve Onikişubat Muhtarlar Yardımlaşma Derneği’ni ziyaret ettik. Muhtarlarımızla, mahallelerimizin ihtiyaçlarını yerinde değerlendirme ve çözüm yollarını görüşme fırsatı bulduk. Gösterdikleri misafirperverlik için kıymetli başkanlarımıza ve muhtarlarımıza teşekkür ederiz. Birven Tekstil ve Maraş Tekstil olarak her daim muhtarlarımızın yanında olma gayretinde olacağız” dedi. 

 Muhtarların demokrasinin temel taşları ve yerel yönetimlerin en önemli temsilcileri olduğunun altını çizen Başkan Çiçek, tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.