AK Kadın Darıca’da bayrak değişimi

SİYASET

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kollarında bayrak değişimi yaşandı. Genel Merkez Kadın Kolları tarafından ilçe kadın kolları başkanlığına Sevgi Takan atandı.

Kongre hazırlıklarının startını veren AK Parti’de kadın kolları başkanları atamaları gerçekleşti. AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları 7. Olağan Kongresi öncesinde, AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları tarafından başkan ataması gerçekleştirildi.

Mevcut Kadın Kolları Başkanı Selma Gülenç, bayrağını Sevgi Takan’a devretti. Genel Merkez Kadın Kolları tarafından Takan’a başarılar dileyen Selma Gülenç, “AK Parti Genel Merkezimiz tarafından, AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevine kıymetli yol arkadaşım partimizin emektarı Sevgi Takan atanmıştır. Başkanımıza bu önemli vazifede üstün başarılar diliyorum. İlçe Kadın Kollarımızın Darıca’ya ve ülkemize değer katacağına inancım ve güvenim tamdır. Kendisine, partimize ve memleketimize hizmet yolunda başarılarının devamını diliyorum” dedi.

“DEVRALDIĞIMIZ BAYRAĞI DAHA İLERİ TAŞIYACAĞIZ”

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanlığına atanan Sevgi Takan da verilen görev karşısında onur duyduğunu belirterek, “AK Parti Genel Merkez Kadın Kolları Başkanımız Ayşe Keşir tarafından tarafıma tevdi edilen görevden büyük onur duydum.

AK Parti saflarında makam fark etmeksizin bu zamana dek sürdürdüğümüz çalışmalara yine devam edeceğiz. Kadınlar olarak kapı kapı gezeceğiz. Selma başkanımızdan devraldığımız bu bayrağı daha ilerilere taşımak için elimizden gelen gayreti göstereceğiz” açıklamasında bulundu.

AK Parti Darıca İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak atanan Sevgi Takan, AK Parti Darıca Kadın Kolları 7. Olağan Kongresinin ardından mazbatasını alarak görevine resmi olarak başlayacak.

“HEP BİRLİKTE HİZMET ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ”

Selma Gülenç’e şimdiye kadar olan çalışmalarından ötürü teşekkür eden, yeni atanan Başkan Sevgi Takan’a başarılar dileyen AK Parti Darıca İlçe Başkanı Köksal Şakar ise, “Milletimize hizmet yolunda durmadan, yorulmadan, canla başla çalıştığına şahitlik ettiğim bayrağı devreden Kadın Kolları Başkanımız Selma Gülenç’e şükranlarımı sunuyorum. Bayrağı devralan Kadın Kolları Başkanımız Sevgi Takan’a başarılar diliyorum. Hep birlikte Darıca’mıza, Kocaeli’mize ve hemşehrilerimize hizmet etmeye devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.