Recep Kaya'dan Gebze'ye doğumhane müjdesi

SAĞLIK

Ak Parti Gebze ilçe Başkanı Recep Kaya Gebze ve batı yakasına müjdeyi verdi. Gebze Fatih Devlet Hastanesi’ndeki doğumhane sorunu çözülerek son derece modern teknolojiyle donatılmış şekilde yeniden hizmete açıldı.

Başhekim İlyas Sarı'yı ziyaret ederek bilgi alan ve müjdeyi veren Başkan Kaya yaptığı açıklamada şunları söyledi:

Gebze Fatih Hastanemiz’de Doğumhane 7/24 kesintisiz hizmet vermeye başladı. 9 kadın doğum uzman hekimi, 17 ebe ile hizmet veren doğumhane ile hem Gebze hem de diğer ilçelerimizdeki büyük bir eksikliği gidermiş olduk.

Başhekimimizden aldığımız bilgiler doğrultusunda şunu söylebilirim ki Fatih Devlet Hastanesi’nde yeniden açılan Doğumhane sağlıklı, konforlu ve güvenli bir doğum için gerekli detayların düşünüldüğü modern teknolojiyle sahip. Her biri TDL olarak planlanmış tek kişilik odaların içerisinde duş ve WC bulunan, otel konforuna sahip olmakla birlikte katta bulunan ameliyathane ile doğumhane entegre bir şekilde hizmet sunuyor ve konforu arttırıyor.

Gebzemizin bu önemli sorunun çözümünde emeği geçen milletvekillerimiz, Sağlık Bakanımız, aynı zamanda doktor olan il Başkanımız Şahin Talus, il Sağlık müdürümüz, Belediye Başkanımız Zinnur Büyükgöz, Dr. Yüksel Pehlevan başta olmak üzere herkese teşekkür ediyorum. Gebze’mize ve tüm anne adaylarımıza hayırlı olsun.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.