Vali Aktaş'tan GTO standına ziyaret

GÜNDEM

Paydaşları arasında Gebze Ticaret Odası’nın da olduğu ve bugün kapılarını açan İMES Kariyer ve İstihdam Fuarı’nın açılışına katılan Kocaeli Valisi İlhami Aktaş'a, İMES OSB Başkanı Ahmet Tokkan ve Gebze Ticaret Odası Başkanı Abdurrahman Aslantaş tarafından plaket takdim edildi.

BAŞKAN ASLANTAŞ BİLGİ VERDİ

Açılışın ardından Vali Aktaş, Gebze Ticaret Odasının standını ziyaret ederek Başkan Aslantaş'tan bilgi aldı. Başkan Aslantaş Gebze Ticaret Odası olarak bölgenin istihdam sorununa çözüm noktasında bundan sonra da kararlılıkla devam edeceklerini belirterek Vali Aktaş'a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Gebze Ticaret Odası standıyla yakından ilgilenen Vali Aktaş'a İMES OSB Başkanı Tokkan, Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'da eşlik etti.

CUMA GÜNÜNE KADAR DEVAM EDECEK

Kocaeli Valiliği, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Gebze Ticaret odası, Gebze Teknik Üniversitesi, Kocaeli Üniversitesi, Dilovası Kaymakamlığı, Dilovası Belediyesi, Gebze Belediyesi, Doğu Marmara Kalkınma Ajansı, Türkiye İş Kurumu, İMES OSB ve İnsan Kaynakları Dayanışma Derneğinin birlikte düzenlediği İMES Kariyer Günleri İstihdam Fuarı çeşitli panel ve etkinliklerle 27 Eylül Cuma günü tamamlanacak.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.