Türk Ocakları'ndan kurban bağışına davet

GÜNDEM

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Arha ve Hars heyeti başkanı Yücel Alpay Demir Kurban Bayramı'nda yapılacak bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını açıklayarak herkesi kurban bağışına davet ettiler.

Türk Ocakları Kocaeli Şube Başkanı Mustafa Arha ve Hars heyeti başkanı Yücel Alpay Demir, Kurban Bayramı'nda yapılacak bağışların ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacağını açıklayarak herkesi kurban bağışına davet ettiler.

Her yıl Kurban Bayramı'nda hem yurt içerisinde hem de müslüman Türkler'in yaşadığı Turan coğrafyasında kestikleri kurbanları soydaşlarımıza ulaştıran Türk Ocakları bu yıl da Afganistan (Mezar-ı Şerif), Azerbaycan, Bulgaristan (Filibe), Irak (Kerkük, Telafer, Erbil), Kafkasya, Kırgızistan, Kırım, Kosova, Kuzey Makedonya, Suriye (Afrin, Çobanbey)'de kesilecek kurbanları ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza dağıtılacak.

KURBAN KESİM BİLGİSİ ANINDA YAPILACAK

Konu ile ilgili açıklama yapan Hars heyeti başkanı Yücel Alpay Demir, "Türk Ocakları Genel Merkezimiz'in öncülüğünde ocak başkanımız Mustafa Arha, yönetim kurulumuz ve tüm şubelerimizin desteği ile Allah nasip ederse bu yıl da gerçekleşecek kurban bağış kampanyasında bizlere emanet edilecek kurbanlar, genel merkezimizin görevlendireceği ocaklılar nezaretinde dinimizin usullerine uygun bir şekilde kesilip ihtiyaç sahibi soydaşlarımıza dağıtımı yapılacaktır.

Kurban sahiplerinin ad ve soy adları internet sitemizde ve sosyal medya hesaplarımızda yayınlanacak, İsminin ilan edilmesini istemeyen bağışçıların banka ödeme belgesinin açıklama bölümünde bunu belirtmeleri yeterli olacaktır.

Ayrıca kurban kesiminin ardından bağışçılara SMS ile 'Kurbanınız kesildi' bilgisi verilecek, WhatsApp hesabı olanlara bağışladığı kurbanın kesim videosu gönderilecektir" diyerek, hayırseverleri kurban bağışına davet etti.

Bu yıl ki kurban bedelinin 1500 TL olduğunu belirten Demir, detaylı bilgi için aşağıdaki linkte tüm detayların yazılı olduğunu söyledi.

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fwww.turkocaklari.org.tr%2Fduyuru%2Fturkeli-kurban-kampanyasi-10062%3Ffbclid%3DIwAR03vjDbNZ36OCc8M3uZpk1-3nz6-UDFr6gyNprTREoPeUZ44d9A-h_Savc&h=AT3k4tEEKgoisUusV0mrnUcogCkUFLNdpQSSdY3w_fwa_rhr4deaRt3IFuDEpNzbdpAq6eWTLBRQFGVjCNndR_GXijeuOVH4zWJe8UE9OrNGPdBWGPMS1--cN7KolU3ULqs

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.