Oğuz Şerifalioğlu ABD’yi fethetti

GÜNDEM


TOBB tarafından ABD’ye ticareti artırmakla görevlendirilen GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, New York’ta ticaret ataşelerimiz ve Türk ve ABD’li iş insanları ile bir araya geldi. Şerifalioğlu yaptığı çalışmalarla büyük takdir topladı.

Gebze Ticaret Odası Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu, adeta ABD’yi fethetti. TOBB Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu’nun, ABD’ye ticareti artırması için özel olarak görevlendirdiği Oğuz Şerifalioğlu, bir süredir bu ülkede temaslarda bulunuyor.

İlk olarak TOBB Trade Center Chicago’yu ziyaret eden Şerifalioğlu ve beraberindekiler, daha sonra Türkiye’nin Chicago Konsolosu Engin Türesin ve Ticaret Ateşe Ahmet Samet Tekoğlu’nu ziyaret etti. Burada, iki ülkedeki iş fırsatları konuşuldu.

TİCARİ TEMASLAR KURULDU

GTO Meclis Başkanı Oğuz Şerifalioğlu’nun bir sonraki durağı dünya ekonomisinin kalbinin attığı New York oldu. New York Büyükelçisi Muhittin Ahmet Yazal ile Türk Evi’nde bir görüşme yapıldı. Program dahilinde New York Ticaret Ateşelerimiz Filiz Köseyener, Bilgehan Ramazan Caner ve Osman Nuri Gökbulut’un katıldığı bir toplantı gerçekleştirildi.

Türk ve ABD’li iş insanlarının hazır bulunduğu toplantıda Şerifalioğlu, iki ülke arasındaki ticaretin nasıl artıracağına dair görüşlerini dile getirdi. Toplantının ardından Türk iş insanlarının, ABD’li meslektaşları ile birebir görüşmeleri sağlandı.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.