Tek başvuruyla birden fazla bankaya aynı anda kredi başvurusu

EKONOMİ

Tüketicilere yönelik kredi başvurularında işlem kolaylığı ve kişiselleştirilmiş hizmetlerin artması bankacılıkta yepyeni bir süreci başlatıyor.

Kredi başvurusu yapıldığı zaman alınabilecek faiz oranları ve kredi limitleri, başvurulan bankanın yapacağı değerlendirmeye ve kişilerin kredi notuna bağlı olarak farklılık gösterebiliyor.

Bu noktada, kredi kullanmak isteyen kullanıcılar, en avantajlı faiz oranını bulduğu banka ile kısa sürede sürece devam etmek ve sonuca ulaşmak istiyor.

ZAMAN KAYBINA SON

Gelişen ve değişen teknolojiler sayesinde hayatın her alanında en önemli şey olan zaman yönetimi, bankacılık sektöründe de yükselen bir değer haline geliyor. Süreçleri kolaylaştırmak ve hızlandırmak için FinTech yatırımlarına ağırlık veren kredi karşılaştırma platformu HangiKredi; yepyeni bir teknoloji ile kullanıcıların artık tek adımda birden fazla bankaya aynı anda kredi başvurusu yapabilmesini sağlıyor.

Kullanıcılar bankaların kendilerine özel sunduğu kredi faiz oranlarını ve limitlerini anında öğrenebildikleri gibi, bu teknoloji ile kredi başvurularını tek tuşla birden fazla bankaya, hızla yapabiliyorlar. Tüketici yararına ve ücretsiz olarak bankacılık ürünlerinin karşılaştırıldığı büyük teknoloji platformu HangiKredi’nin sağladığı bu hizmet, kredi başvurularında yepyeni bir dönem başlatıyor.

HangiKredi CEO’su Onur Oğuz yaptığı açıklamada “Kullanıcılarımızın vakit kaybetmeden ve hızla avantajlı kredi tekliflerine ulaşabilmeleri amacıyla ücretsiz olarak sunduğumuz bu hizmet, Türkiye’de bir ilk olma özelliği taşıyor.

Şu anda gerçekleştirdiğimiz entegrasyonlar sayesinde kullanıcılarımız, şubeye gitmeden ön onaylı kredi başvurularını birçok bankaya aynı anda hızlı bir şekilde tamamlayabiliyorlar. Bu konuda yaptığımız teknoloji yatırımları devam edecek.” dedi

Hangikredi.com hakkında

HangiKredi, ihtiyaç, konut, taşıt ve KOBİ kredilerinin yanı sıra kredi kartı, mevduat, hisse senedi ve diğer yatırım ürünlerini kullanıcılarına sunarak, hızlı ve kolay karşılaştırma ve başvuru imkanı sağlayan ücretsiz bir online platformdur.

Finansal asistan vizyonu ile kullanıcılarına finansal rapor, kredi takibi ve bütçe yönetimi hizmetleri de sağlayan HangiKredi; 18 yılı aşkın tecrübesiyle 35 milyondan fazla bir başvuru trafiğini yönlendirmektedir.

Türkiye’de internette kredi araması yapan her 4 kişiden 3’ünün kullandığı ücretsiz platform HangiKredi, Türkiye’nin en büyük yatırım şirketleri arasında yer alan ve bünyesinde Kariyer.net, Sigortam.net, Arabam.com, Cimri.com, Emlakjet.com ve daha birçok şirketi barındıran iLab Holding’in iştiraklerinden biridir.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.