Eğitimin iki büyük gücü Gebze'de birleşme kararı aldı

EĞİTİM

Bölgemizde uzun yıllar eğitim öğretim faaliyetlerinin liderliğini yapan Gebze Uğur Okulları ile Gebze Çözüm Koleji güçlerini birleştirme kararı aldı. 2024-2025 Eğitim Öğretim Yılı itibariyle Uğur Okulları ismi ile eğitime devam edecek olan iki eğitim kurumu bu önemli gelişmeyi paydaşlarına ve Gebze bölgesi kamuoyuna duyurdu.

Gebze Çözüm Koleji Kurucu Müdürü Ertuğrul Taşlı şunları söyledi:

Çeyrek asırdır bölge eğitimine katma değer sağlayan iki eğitim kurumu olarak geçmişte yapılan güzel çalışmaları daha da ileriye taşımak adına yeni bir yolculuğa çıktık. İnsanı merkeze alarak; çağımızın ihtiyaç duyduğu öncü nesilleri yetiştirmeye aynı gayret ve kararlılıkla devam edeceğiz. Velilerimize ve paydaşlarımıza bize duydukları güven için minnet duygularımı ifade ediyor: yeni sürecin hayırlı olmasını temenni ediyorum." dedi.

Birleşme kararı ile ilgili olarak Gebze Uğur Okulları Kurucu Temsilcisi Cüneyt Günen ise; "Yıllardır ülkemizin en donanımlı eğitim olanaklarını sunmaya gayret eden Uğur Okulları olarak Gebze'deki faaliyetlerimizi insani değerlerle donatılmış; sorgulayan, araştıran, üreten nesiller yetiştirme gayretiyle bölgemizin güçlü markası Gebze Çözüm Koleji ile sürdürme kararı aldık. Yeni sürecin öğrenci, öğretmen ve velilerimize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Yorum yapabilmek için lütfen sitemizden üye girişi yapınız!
Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.