banner55

Model uçak gösterileri büyüledi

Model uçak gösterileri büyüledi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Mayıs 2017 Çarşamba 13:49
  Model uçak gösterileri büyüledi

KARTEPE Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve Türk Hava Kurumu Kocaeli Şubesi işbirliği ile düzenlenen "Radyo Kontrol Model Uçak Hava Şenliği" nde model uçak tutkunlarının gösterileri ilgiyle izlenildi.

Kartepe Belediyesi, Kocaeli Üniversitesi Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi ve Türk Hava Kurumu Kocaeli Şubesi işbirliği ile Kocaeli Üniversitesi Arslanbey Yerleşkesi'nde "Radyo Kontrol Model Uçak Hava Şenliği" düzenlendi. 

Kartepe Belediyesi Başkan Yardımcısı Abdullah Yılmaz, Türk Hava Kurumu Kocaeli Şube Başkanı Turgut Duman, KOÜ Havacılık ve Uzay Bilimleri Fakültesi yetkilileri, THK Genç Kanatlar mensupları ile havacılık meraklıları şenliğe ilgi gösterdi. Bu yıl dördüncüsü düzenlenen şenlikte Kocaeli, Sakarya, Bursa, Eskişehir, Ordu, İstanbul ve Karadeniz Ereğli'den gelen yaklaşık 40 kişi radyo kontrollü model uçak ve multikopterlerle gösteri yaptı. 

RC Kolik forum üyeleri izleyicilere heyecanlı ve adrenalin yüklü bir gösteri sundu. Model uçak meraklıları keyifle izlediği gösterileri gerçekleştiren RC Kolik Form üyelerini alkışlarıyla destekledi. 


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 24.05.2017 13:51
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37