GTÜ öğrencileri ASELSAN'da

GTÜ öğrencileri ASELSAN'da

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Haziran 2017 Çarşamba 10:42
GTÜ öğrencileri ASELSAN'da
Savunma sanayinde Türkiye’nin önde gelen kurumu olan ASELSAN kapılarını GTÜ öğrencilerine açtı. GTÜ Rektörü ve aynı zamanda ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi olan Prof. Dr. Haluk Görgün öğrencileri için ASELSAN’a teknik gezi düzenledi. 

Gebze Teknik Üniversitesi(GTÜ) Rektörü ve ASELSAN Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Haluk Görgün başkanlığındaki Gebze Teknik Üniversitesi öğretim üyesi ve öğrencilerinden oluşan heyet önceki gün Ankara’da bulunan ASELSAN  Macunköy ve Akyurt Tesisleri'ni ziyaret etti. 

Günü birlik yapılan ziyarette heyet, ASELSAN Brifing Salonu'nda yapılan genel ASELSAN Sunumunun ardından,  Haberleşme ve Bilgi Teknolojileri Sektör Başkanlığı (HBT) Üretim Holü, Hacim KAMOY Üretim Holü, Ulaşım Güvenlik ve Enerji Sistemleri Sektör Başkanlığı (UGES) Üretim Holü, Macunköy Tesislerinden sonra Akyurt Tesisleri'ni gezdi. 

Teknik ve teknolojik açıdan  üretimlerin aşamalarını bire bir gözlemleyen öğrenciler mesleki bilgilerini de gözden geçirme imkanı buldular. Öğrenciler için önemli bir deneyim olması adına ziyareti sağlayan GTÜ Rektörü Görgün, öğrencilerin ufkunu açan faydalı bir gezi yaptıklarını belirterek, GTÜ öğrencilerinin ayrıcalıklı üniversite eğitimlerine sürekli yenilikler katmak için çalıştıklarını söyledi. 

 
Son Güncelleme: 14.06.2017 10:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37