VODAFONE İstanbul Maratonu pazar günü 40'ıncı kez koşulacak

VODAFONE İstanbul Maratonu pazar günü 40'ıncı kez koşulacak

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
09 Kasım 2018 Cuma 13:46
VODAFONE İstanbul Maratonu pazar günü 40'ıncı kez koşulacak

İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone'un isim sponsorluğunda 'Sağlık için koş' temasıyla düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu, 100 ülkeden 30 bin çipli sporcunun katılımıyla 11 Kasım Pazar günü koşulacak. Maraton, bir kez daha yüz binlerce İstanbulluyu 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde buluşturacak.

9 Kasım 2018 - İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraki Spor İstanbul tarafından Vodafone’un isim sponsorluğunda 'Sağlık için koş' temasıyla düzenlenecek Vodafone 40. İstanbul Maratonu 11 Kasım Pazar günü koşulacak. Vodafone 40. İstanbul Maratonu, maraton (42,195 km), 15 kilometre koşusu, 10 kilometre koşusu ve halk koşusu olmak üzere 4 ana kategoride düzenlenecek. 

Avrupa’nın en iyi 17, dünyanın en iyi 38 maratonundan biri olan Vodafone İstanbul Maratonu’na bu yıl 100 ülkeden 30 bin çipli sporcu katılacak. Vodafone İstanbul Maratonu, 40’ıncı yılında kadınlarda ve erkeklerde son 2 yılın şampiyonlarını bir araya getirecek. Vodafone’un 7’nci kez ismini vereceği maratonda 43 elit atlet birincilik için mücadele ederken, yüz binlerce  İstanbullu da Asya’dan Avrupa’ya yürüyecek.

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Hasan Süel, şunları söyledi:

Vodafone İstanbul Maratonu, 7’den 77’ye her yaştan insanın katılabildiği bir spor organizasyonu. Sadece çipli koşucuların değil her kesimin maratona ilgisi artıyor. Maratonda bu yıl sağlık için koşacağız. Katılımcılar kendileri için küçük de olsa bir şey yapacak ve daha sağlıklı bir yaşam için koşacak. Tüm İstanbulluları 11 Kasım Pazar sabahı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’nde buluşup kıtaları geçmeye ve sağlık dolu bir gün geçirmeye davet ediyoruz.

KATILIMCILARA DİJİTAL DENEYİM YAŞATILACAK

Vodafone her yıl olduğu gibi bu yıl da katılımcılara dijital deneyim yaşatacak. 'Vodafone Yanımda' kullanıcıları, yeni canlıya alınan 'Vodafone 40. İstanbul Maratonu' sekmesini kullanarak, koşu kategorilerinden ödüllere, maraton hakkında her tür bilgiye ulaşabilecek. Ayrıca, maraton günü şehrin belirli bölgelerinde kurulacak Wi-Fi alanları ile maraton katılımcılarının bu hizmeti ücretsiz alması sağlanacak. 

MARATONA ÖZEL İNDİRİM VE FIRSATLAR

Vodafone’lular, Kasım ayı boyunca, maratona özel marka indirim ve fırsatlarından da yararlanabilecek. Buna göre, Vodafone kullanıcılarına, adidas, Pinkberry, Juico, Dem Cafe, Parantez, Ops Passage, Baltazar, Genius Coffee, LOL Coffee Roasters, Ma’na Karaköy, Federal Coffee gibi markalarda ve n11.com alışveriş sitesinde %20’ye varan indirimler ve özel fırsatlar sunulacak. 

Vodafone 40. İstanbul Maratonu ile ilgili güncel bilgilere resmi Facebook etkinlik sayfasından ve www.maraton.istanbul adresinden ulaşılabiliyor.
Son Güncelleme: 09.11.2018 13:49
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37