Hürriyet, Dünya 2'ncisi kızları unutmadı

Hürriyet, Dünya 2'ncisi kızları unutmadı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Nisan 2018 Salı 21:41
 Hürriyet, Dünya 2'ncisi kızları unutmadı


CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet önceki gün partilileriyle birlikte Futsal Dünya Şampiyonası’nda 2’inci olan Gölcük Barbaros Hayrettin Lisesi takımını ziyaret ederek tebriklerini iletti.

CHP Kocaeli Milletvekili Hürriyet, CHP Gölcük ilçe Başkanı İsmet İşeri, İl Kadın Kolları Başkanı Songül Kaya ve CHP Gölcük ilçe Kadın Kolları Başkanı Türkan Çimen ve partilileri önceki gün, Okullar Arası Futsal Türkiye şampiyonu olan Kocaeli temsilcisi Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi takımı, Dünya Şampiyonası’nda da Milli Takım formasıyla katılarak Dünya 2’ncisi olan kızları okulda ziyaret etti. CHP’lileri okulda, Okul Müdürü Zeki Kalaç, Antrenör Hasan Alemdaroğlu, Futsal takımı sporcuları; Helin Ataç, Ece Tekmen, Sevda Yavuz, Sude Yavuz, Leyla İlter, Sudenur Yolcu, Kübra Deniz, Selcan Kaplan ve Ebru Kurak Belli karşıladı.

HER ZAMAN YARDIMA HAZIRIM
CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan, Dünya 2’ncisi olan futsal takımı kızlarına yönelik olarak, "Hepinizi ayrı ayrı kutluyorum. Başarılarınız inşallah artarak devam eder. Sizlerle Kocaeli ve Gölcük adına gurur duydum. Beni bir abla olarak kabul edin. Sizlere desteğe hazırım. Sizlerin kentimizin adını duyurmanız çok önemli. Kız çocuklarına verdiğiniz destekten dolayı sayın hocalarımıza teşekkür ediyorum. Bana düşen bir şey olursa seve seve yardıma hazırım" açıklamasında bulundu. 

KIZLARA HEDİYELERİ VERİLDİ
Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Okul Müdürü Zeki Kalaç ise Milletvekili Hürriyet ve beraberindeki CHP’li heyetin ziyaretinden ötürü duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Okulumuza gösterdiğiniz ilginiz için teşekküre diyorum. Gerçekten çocuklarımız övgüyü hak ediyor. Kızlarımız Türkiye’de birinci oldu. Buradan giderken ayyıldızlı bayrağın hakkını vermek için bütün gayreti gösterdiler" dedi. 

Konuşmaların ardından CHP Kocaeli Milletvekili Fatma Hürriyet Kaplan ve CHP Gölcük ilçe Başkanı İşeri ve Kadın Kolları Başkanları kız futbolculara hediyelerini takdim etti. İlçe kadın kolları başarılı olan kızlara hediye verdi.

Son Güncelleme: 03.04.2018 21:44
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37