banner55

Darıca'da hedef olimpiyatlar

Darıca'da hedef olimpiyatlar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Kasım 2017 Perşembe 17:27
Darıca'da hedef olimpiyatlar


İspanya'
da yapılan Dünya Ümit, Genç ve 21 Yaşaltı Karate Şampiyonası'nda 60 kilogramda dünya üçüncüsü olarak bronz madalyanın sahibi olan Eray Şamdan Başkan Karabacak’ı ziyaret ederek, hedefinin Tokyo’da yapılacak Olimpiyat Oyunları’nda ülkemize altın madalya kazandırmak olduğunu söyledi.

Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk, antrenörler Adnan Şamdan ve Ahmet Akçay ile birlikte Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ı makamında ziyaret eden Eray Şamdan Tokyo'da düzenlenecek 2020 Olimpiyatları'nda ülkemize altın madalya kazandırarak önemli bir başarı elde etmek istediğini söylerken Başkan Karabacak’a katkı ve desteklerinden dolayı da teşekkür etti. 

Kulüp Başkanı Öztürk ise kısa sürede elde edilen başarıların devamının geleceğine olan inancını dile getirerek, önce atletizmde devamında ise karate branşında uluslararası arenada elde ettiğimiz başarılar bizlere ilerisi için ümit veriyor. Eray kardeşimizle birlikte birçok genç sporcumuzun spor tarihine adını altın harflerle yazdıracağına inanıyoruz. Bu başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diyerek düşüncelerini ifade etti.

GENÇLERLE BÜYÜK HEDEFLERE VARACAĞIZ
Elde edilen başarının önemli olduğunun altını çizen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise antrenör ve sporcuları tebrik ederken, hedeflerinin Tokyo'da düzenlenecek 2020 Olimpiyatları'nda ülkemize altın madalya kazandırmak olduğunu ifade etti.

Başkan Karabacak, "Gençlerimize fırsat verildiğinde elde edilen başarıların tesadüfi olmadığını görüyoruz. Gençlerimize yeterinde destek verirsek Türk sporu hak ettiği yerlere gelecektir. Eray Şamdan kardeşimizin elde ettiği başarılar bunun en güzel örneğidir. 

Bizler Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü olarak atletizm ve karatede gençlerle önemli başarılar elde ettik. Buradan yetişen sporcularımız ilerleyen yıllarda milli takımlarımızda önemli başarılar elde edeceklerdir. Bizler her zaman sporun ve sporcunun yanındayız. Bu önemli başarıda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" diyerek Şamdan'a spor hayatında başarılar diledi. 


Son Güncelleme: 02.11.2017 17:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37