Darıca Gençerbirliği kritik virajda

Darıca Gençerbirliği kritik virajda

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
02 Şubat 2017 Perşembe 21:46
 Darıca Gençerbirliği kritik virajda


3.Lig 3.cü Grup'ta mücadele eden Darıca Gençlerbirliği hafta sonu oynayacağı Baysal İnşaat Düzyurtspor maçına hazırlanıyor.

Lider Afjet Afyonspor’un ardından grupta ikinci sırada bulunan Darıca Gençlerbirliği, bir sonraki hafta lider Afyonspor’la oynayacağı maç öncesi Düzyurtspor’u mağlup ederek, sezonun en önemli maçına kayıpsız çıkmak istiyor.

KARABACAK TARAFTARI DAVET ETTİ
Kritik maçlar öncesi oyuncular hazırlıklarına kulüp tesislerinde devam ederken, takımın Onursal Başkanı Şükrü Karabacak tüm şehri hafta sonu oynanacak maça davet etti. Ligde kritik bir sürece girildiğinin altını çizen Başkan Karabacak, "Şehir olarak şampiyonluğa inanmış durumdayız. 

Başkanından yöneticisine, futbolcusundan, taraftarına hepimiz ligin sonunda şampiyon olarak bir üst lige çıkacağımıza inanıyoruz. Bu hafta sonu oynayacağımız Baysal İnşaat Düzyurtspor maçı ligin kaderini belirleyecek önemli maçlarımızdan birisi. Bütün taraftarımızı hafta sonu Pazar günü oynayacağımız bu kritik maça davet ediyorum" diyerek tüm taraftarları maça davet etti. 
Son Güncelleme: 02.02.2017 21:51
Anahtar Kelimeler:
Adana
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37