ÇESK başarıya doymuyor

ÇESK başarıya doymuyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
04 Nisan 2018 Çarşamba 17:22
ÇESK başarıya doymuyor

Spora ve sporcuya verdiği destekle ilçede birçok branşta lisanslı profesyonel sporcular yetiştiren Çayırova Belediyesi,  ÇESK (Çayırova Belediyesi Eğitim ve Spor Kulübü) bünyesinde yetiştirdiği sporcularla da önemli başarılara imza atıyor. Çayırova Belediyesi’nin spora yaptığı yatırımlar her geçen gün yeni başarılara da kapı açıyor. Geleceğin sporcularını yetiştiren Çayırova Belediyesi, karate branşında milli takıma 2 sporcu kazandırdı.  

ÇAYIROVA'DAN MİLLİ TAKIMA SPORCU


Yedi branşta 7-14 yaş arası faaliyetlerini sürdüren ÇESK Karate takımı 29 Mart- 1 Nisan tarihleri arasında Gaziantep ilinde yapılan, 59 il ve 3000 e yakın sporcunun katıldığı Türkiye Minik-Yıldız Karate Şampiyonasında yeni başarılara imza attı. Ferdi ve takım maçlarında kıran kırana geçen mücadeleler sonucunda Minik Erkekler ve Minik Kızlar kategorisinde Türkiye 3.’sü oldular.

Heyecanın bir an bile eksik olmadığı maçlarda ayrıca 3 de Türkiye 5.’cisi çıkaran ÇESK Karate takımı sporcularından Sare Ekinci ve Utku Şahin Türkiye Minik-Yıldız Karate  Milli Takımına seçildiler. Ayrıca bir diğer sporcu Özhan Gökbulak da ilk üçte yer almamasına rağmen gösterdiği performansla Milli takım kadrosuna aday gösterildi. Milli takıma seçilmesi önümüzdeki zaman diliminde yapacağı eleme müsabakalarıyla netlik kazanacak. 

BAŞKAN DEMİRCİ: SPORA UZUN VADELİ YATIRIMLAR YAPIYORUZ


Çayırova Belediyesi olarak Eğitim Spor Kulübü kurduklarını ve 7 branşta yol aldıklarını söyleyen Başkan Demirci, amaçlarının Çayırova’nın spor şehrine dönüşmesini sağlamak olduğunu belirtti. Spor okullarını dört mevsime yaydıklarını ve bu sayede yıl boyu gençlere spor yapma imkanı sağladıklarını ifade eden Başkan Demirci, amaçlarının küçük yaşta herkesin hayatında sporun yer almasını sağlamak olduğunu açıkladı.

Spor okullarında performansıyla ön plana çıkan sporcularında Eğitim Spor Kulübünde (ÇESK) lisanslı sporcu olarak yer almasının zeminini hazırladıklarını vurgulayan Demirci, spora yaptıkları yatırımların meyvesini kısa sürede aldıklarını sözlerine ekledi.  


Son Güncelleme: 04.04.2018 17:25
Anahtar Kelimeler:
ÇESK Başarıya Doymuyor
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37