Çayırova Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi

Çayırova Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
11 Nisan 2018 Çarşamba 23:15
Çayırova Kurumlar Arası Voleybol Turnuvası sona erdi

18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103. Yılı münasebetiyle Çayırova Belediyesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü iş birliğinde düzenlenen kurumlar arası voleybol turnuvasında kupalar sahiplerini buldu. 10 takımın mücadele ettiği turnuvada 1.’lik kupasını İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kazanırken İtfaiye amirliği 2.’ci ve Çayırova Belediyesi 3.’cü oldu.

ŞAMPİYON İLÇE MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ OLDU

Sporu ve sağlıklı yaşamı insanlara teşvik etmek amacıyla düzenlenen Turnuva Çayırova Kapalı Spor Salonunda bir ay boyunca devam etti. Puan usulü elemelerin olduğu turnuvada A grubunda Kaymakamlık, Çayırova Belediyesi 2. Takım, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü, İlçe Emniyet Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü yer alırken B grubunda İtfaiye Amirliği, İlçe Müftülüğü, Çayırova Belediyesi 1. Takımı, Halk Eğitim Müdürlüğü ve İlçe Sağlık Müdürlüğü katıldı. Mücadele dolu ve bir o kadarda centilmenliğin ön planda tutulduğu turnuvanın final maçı sonrası şampiyon olan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü 1.’lik kupasını kaldırdı.

DEMİRCİ: KAZANAN DOSTLUK VE CENTİLMENLİK OLDU


Turnuvaya katılan Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, organizasyonda emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çayırova Belediyesi’nden ekip arkadaşlarını, spor camiasını ve tüm sporcuları kutlarken turnuvanın 1.’si olan İlçe Milli eğitim Müdürlüğüne kupalarını sundu. 

Yapılan turnuva da alınan derecelerin yanı sıra önemli olanın birliğin ve beraberliğin kuvvetlenmesi olduğunu söyleyen Demirci: "Amacımız kurumlar arasında iletişimi güçlendirmek, çayırovamıza hizmet yolunda aynı birlikteliği yakalamaktır. Bir ay boyunca devam eden turnuvamızı sorunsuz bir şekilde tamamlamış bulunmaktayız. Turnuva boyunca centilmence yapılan maçlar için tüm sporcularımızı tebrik ediyorum. 

Belediye olarak biz de spora ayrı bir önem veriyoruz. Yaptığımız yatırımlarla ilçemizin spor şehrine dönüşmesini sağlamak istiyoruz. Bünyemizde bulanan Spor okullarını dört mevsime yayarak yıl boyu gençlere spor yapma imkanı sağlıyoruz. Küçük yaşlardan itibaren herkesin hayatında sporun yer almasını sağlamak için Eğitim ve Spor Kulübümüzde 7 branşta çocuklarımızı yetiştiriyoruz” dedi. 
 
Son Güncelleme: 11.04.2018 23:22
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37