Tarhan, Fatih caddesinin trafiğe kapatılmasını eleştirdi

Tarhan, Fatih caddesinin trafiğe kapatılmasını eleştirdi

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Ağustos 2017 Pazartesi 13:53
Tarhan, Fatih caddesinin trafiğe kapatılmasını eleştirdi


Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya ve Belediye Meclis üyeleri ile birlikte Çayırova İlçesi Fatih Caddesi üzerinde esnaf gezileri gerçekleştiren Tahsin Tarhan, caddenin pazar günleri trafiğe kapalı olması ile ilgili "Yerel yönetimlerin ve sosyal demokrat belediyecilik anlayışının özünde vatandaşla birlikte hareket etmek, ortak karar vermek vardır. 

Arka sokaklar dar. Öncelikli olarak park sorunu çözülmeli. Fatih Caddesi pazar günleri trafiğe kapanıyor. Ancak esnafla istişare edilmemiş, fikirleri alınmamış, ben yaptım oldu anlayışı ile belediyecilik yapılmaz" dedi.

ÖNEMLİ OLAN VATANDAŞA YARAYACAK OLANI YAPMAK

Tarhan, "Belediyecilikte önemli olan önce vatandaşa yarayacak olanı yapmaktır. Caddeyi trafiğe kapatmak vatandaşın, esnafın normal standartlarını olumsuz yönde etkiliyorsa, şehirleşme adını bu gibi icraatleri gerçekleştirmek, halkı zora sokmaktan başka hiç bir işe yaramaz" dedi.

ESNAFA SORMADAN, ESNAFI ETKİLEYECEK KARARLAR ALINMAMALI

Tarhan, "Ekonominin her gün daha kötü rakamlarla dibe doğru battığı, Esnafın kepenk kapattığı, senetlerin karşılığının çıkmadığı yerde, caddeleri trafiğe kapatmak küçük esnafı iyice zora sokmaktan başka bir işe yaramayacaktır. Tamamlanması gereken yollar dururken, Çayırova'nın trafik sorunu çözülmemişken, üst geçit ve yol çalışmaları öylece beklerken, vatandaşın, esnafın ekonomik hareketliliğine katkıda bulunan bir caddeyi trafiğe kapatmak, en son yapılacak işi en başta başta yapmaktır" dedi. 

Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 21.08.2017 13:55
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37