Gebze, Serap Çakır'ı bağrına bastı

Gebze, Serap Çakır'ı bağrına bastı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ocak 2019 Pazar 17:50
 Gebze, Serap Çakır'ı bağrına bastı

Gebze Belediyesi Bağımsız Adayı Serap Çakır’ı Gebze 15 Temmuz Milli İrade Meydanı’nda Gebzeliler bağrına bastı. 

Meydanın tamamen dolduğu mitingde konuşan Çakır, Gebze'nin sorunlarından ve hazırladığı projelerle bunlara nasıl son vereceğini vatandaşlara anlattı.

Oldukça coşkulu geçen mitingde Çakır şunları söyledi:
 
Çok kıymetli Gebzeliler, bu soğuk kış gününde sıcak evlerinizde keyif yapmak yerine aday tanıtım programıma gelerek beni yalnız bırakmadığınız için teşekkür ediyorum. Hoş geldiniz, sefalar getirdiniz.

ADAYLIK SÜRECİ
Adaylık sürecim hakkında sizleri bilgilendirmek istiyorum. Bu yaşıma kadar normal vatandaş olarak yaşarken siyaset düşünmediğim bir şeydi. Aday olmam konusunda çok fazla kamuoyu baskısı vardı. Düşündüm ve bu  isteğe kayıtsız kalmayarak en doğrusunun Bağımsız aday olarak başvurmam olduğu kanaatına vardım. Cuma günü resmi başvurumu yaptım. Bugün Bağımsız Gebze Belediye Başkan adayı olarak karşınıza çıktım. Sizlerin huzurunda 15 Temmuz Milli irade Meydanı’nda seçim startımı vermiş bulunmaktayım.

GEBZE'NİN MEVCUT SORUNLARI

Gebze’de doğan, büyüyen ve yaşamaya devam eden bir kişi olarak en az sizler kadar Gebzenin sorunlarını biliyorum. Sorunlardan bazıları şöyle:

Hürriyet, Yavuzselim, Kirazpınar gibi bazı mahallelerde varolan mülkiyet sorunu.
Trafik sorunu, sosyal ve kültürel alan yokluğu, yeşil alanların bitme noktasına gelişi.
Her branştan spor klüplerinin yetersiz tesis ve maddi sorunları.
Kütüphane, pazar sıkıntısı, hava kirliliği, bayanlara, çocuk ve gençlere yönelik sosyal faaliyet alanlarının olmaması. Kent meydanında var olan sorunlar. Tarım ve hayvancılık alanında köylülerin sorunları.

Bunlar sadece var olan sorunların bir kısmı. Daha yaşanılır bir Gebze için çözüm yollarımız hazır. Saha çalışmalarımızda sizlerle yakından görüşerek çözüm yollarımızı birlikte konuşacağız. Mahalle mahalle gezerek sorunlarınızı sorup bir de sizlerden dinleyeceğiz. Gebze’yi el birliğiyle Kocaeli’nin ve Türkiye’nin en seçkin ilçesi haline getireceğiz.

ŞEFFAF VE ÜRETKEN BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE YÖNETİM

Yaptığımız her işin hesabını verebilecek bir yönetim anlayışı ile eşitlikçi muamele ile işlerimizi yürüteceğiz. Belediyede işinizi gördürmek için aracıya ihtiyaç duymayacaksınız.İşlemleriniz güler yüzlü bir belediye ekibi tarafından seri bir şekilde yapılacak. Ekonomi, teknoloji, sanayisi, coğrafyası Gebze’yi ayrıcalıklı kılıyor. Biz de tüm kurumlarla iyi ve uyumlu bir profil sergileyerek başarılı çalışmalara imza atacağız.

GEBZE’Yİ EN SORUNSUZ VE EN SEÇKİN İLÇE NASIL YAPACAĞIZ

Araştırma verilerine göre Newyork, Pekin, Moskova, Oslo, Viyana, Zürih gibi şehirler Dünya'ca tanınan, yaşam kalitesi en yüksek ve ülkelerini dünya ekonomisinde önlere çıkaran güce sahip şehirlerdir.

Fakat bu şehirlerden çok azı ülke ekonomisine,Gebze bölgesinin yaptığı gibi %13 değerinde katkı yapmaktadır. Bu veri bile Gebze’nin Türkiye için hayati önemini vurgulamaya ve dünya çapında ekonomisi en güçlü birkaç şehir arasında sayılmasını anlamamıza yetiyor.

Böylesine güçlü bir ekonomiye sahip bir ilçede ne yapılabilir diye düşünmek bile gereksiz olur. Ne istersek yapılır.Sonuç olarak ekonomi, politik güç,yaşam kalitesi, yüksek ve küresel rekabet gücü incelendiğinde Gebze ile rekabet edebilecek şehir sayısı Dünya’da bile çok azdır. Bu nedenle bizler Gebze paydaşları olarak "Üreten ve ürettiğiyle büyüyen bir Türkiye" hedefine ulaşabilmek için Gebze’yi üretim şehri modeli üzerinde geliştirmek için çaba göstererek hem Gebze’ye hem de ülke ekonomisine en büyük katkıyı sunacağız.

Daha yaşanılır bir Gebze için olması gereken tek şey seçimi kazanmak. Gebzemizi herkesin mutlu, huzurlu olduğu, zorunlu yaşanılan bir yer değil, severek yaşanılıp tercih edilen bir yer konumuna getireceğiz.

Modern ve daha yaşanılır bir Gebze sizin elinizde.Sizin seçimleriniz sizin kaderinizi belirliyor. Doğru tercih mutluluk getirir. Bunları ayrıntılarıyla uzun uzun hep birlikte konuşacağız.Şimdi sözlerime son verirken birazdan vizyon projelerimizin kısa tanıtım videolarını izleyeceksiniz.

Sevgili Gebzeliler,seçim startını bugün hep birlikte 15 Temmuz Milli İrade Meydanında verdik.Allah nasip ederse sizlerle 31 Mart gecesi zafer konuşmamızı yapmak üzere buluşmak dileğiyle. Hoşçakalın.




Son Güncelleme: 20.01.2019 20:57
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37