Demirkaya: Kocaeli'den de dip dalgası geliyor

Demirkaya: Kocaeli'den de dip dalgası geliyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
21 Haziran 2018 Perşembe 14:37
   Demirkaya: Kocaeli'den de dip dalgası geliyor


İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Prof.Dr. Harun Demirkaya seçim çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Gece geç saatlere kadar Gölcük ve Değirmendere'de seçmeni dolaşan Demirkaya, "Partimize karşı vatandaşımızın büyük ilgisi var. Bütün Türkiye'de olduğu gibi Kocaeli'den de dip dalgası geliyor" dedi.

Demirkaya şunları söyledi:

Nereye gidersek gidelim bizi gören insanlar İYİ Parti'ye oy vereceğiz diyorlar. Seçim ortamı bizim için çok güzel. Gece yarılarına kadar Gölcük ve Değirmendere'yi gezdik. Kiminle konuşsak Kocaeli'deki mitinge geldiklerini söylüyor. Mitinge gelenlerin yüzde 80'i de kendi imkanlarıyla gelmiş. Minibüse binmiş ve mitinge gelmişler. Taşıma değil yani mitingimiz. Üstelik insanları ciddi anlamda da işten atarız vs. korkutmuşlar. 

Özellikle Değirmendere'de gezerken, AKP'li arkadaşlarla karşılaştık. Onlar da broşür dağıtıyorlardı. Vatandaşlar bizimle resim çektirirken, sohbet ederken, AKP'liler kimseyle konuşamadan, kimsenin yüzüne bakamadan broşür bırakıp döndüler.

Gebze, Darıca, Dilovası, Çayırova zaten kendi seçim bölgem. Hem milletvekilliği seçiminde, hem de Cumhurbaşkanlığı seçiminde birinci parti olacağımıza inanıyorum.

 
Son Güncelleme: 21.06.2018 14:39
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37