Burcu Çetinkaya halkla buluşmaya devam ediyor

Burcu Çetinkaya halkla buluşmaya devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Aralık 2018 Cuma 12:48
 Burcu Çetinkaya halkla buluşmaya devam ediyor

Halk buluşmalarına aralıksız devam eden İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, seçimlerin geçici, insanların kalıcı olduğunu ifade ederek gönüller yapmaya geldiklerini söyledi.

Siyasetin yeni bir şekle girmesi gerektiğinin altını çizen İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Yrd. Doç. Dr. Burcu Çetinkaya, halkın içinde olamadıktan sonra yüksek binalardan halkın refah seviyesinin ve taleplerinin karşılanamayacağını ifade ederek, 24 saat yaşayan bir kent olabilmek için halkın içinde olunmasının önemine vurgu yaptı.

HAYAL EDEBİLİYORSANIZ YAPABİLİRSİNİZ

Halkın ne istediğinin çok önemli olduğunu ifade eden İYİ Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Çetinkaya, "Sokaklarında çocuklarımızın güvenle oyunlar oynayabildiği her türlü sosyal ve kültürel alanların tüm mahallelerde eşit olarak yapıldığı yeni bir Gebze hayal edin. Bunu hayal edebiliyorsanız yapamamanız için önünüzde bir engel kalmamıştır. Biz en uç mahallesiyle en merkezi mahallesinin arasında bir ayrım olmadan yepyeni bir Gebze hayal ediyoruz. 

Gebze’de yaşayan herkesin fikrine ihtiyacımız var. Halk buluşmalarında ziyaretlerimizde hem kendimizi tanıtıyoruz, hem de yaşadıkları kentin eksiklerini kendilerinden dinliyoruz. 

Çocukları ve kendileri için nasıl bir Gebze hayal ediyorlar bunu öğreniyoruz. Çocukların gönlüne dokunabilmek, onlarla oyun oynamak inanılmaz bir duygu" dedi.


Son Güncelleme: 14.12.2018 12:50
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37