Vm Medİcal Park Kocaeli Hastanesi yeni Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil

Vm Medİcal Park Kocaeli Hastanesi yeni Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Kasım 2017 Çarşamba 11:51
Vm Medİcal Park Kocaeli Hastanesi yeni Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil


Sağlık sektörünün güvenilir ve sevilen isimlerinden Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Başhekimi olarak görevine başladı. 

Daha önce yine Medical Park Hastaneler Grubu’ndaki Medical Park Gebze Hastanesi’nde Başhekim olarak görev yapan Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil, Ekim ayı itibariyle VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Başhekimi oldu.

Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil: 'Herkes için sağlık' felsefesi ve 'Sağlık hizmetlerinden herkesin eşit derecede faydalanması gerektiği' inancıyla hizmet sunan Medical Park Hastaneler Grubu’nda olmaktan gurur duyuyorum. VM Medical Park Kocaeli Hastanesi, kişiye özel, ileri tanı ve tedavi yöntemleriyle 2 senedir bölgede fark yaratıyor.

48 bin metrekare kapalı alanda Kocaeli'nin en büyük özel hastanesiyiz. İnsanların sağlığı ve sağlık anlamında iç huzurları kadar bize güven duymaları da önemli. Sağlık konusunda gereken hizmetin en iyi şekilde verilmesini sağlayarak; hasta, hasta yakınlarına ve misafirlerimize hak ettikleri ilgiyi göstermek için çıktığımız yolda her geçen gün daha iyisini yapmak için çalışmaya devam edeceğiz. Misafirlerimizin hastanemizden gerek tıbbi anlamada gerekse diğer hizmetler anlamında memnun ayrılması en büyük dileğimiz” dedi.

Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil Kimdir?


Eğitim


- Kadıköy Anadolu Lisesi 
- Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi 
- Dr. Lütfü Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi - Anestezi ve Reanimasyon Uzmanı

Görev aldığı yerler 


- Lütfü Kırdar Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi 2001 - 2005  
Son Güncelleme: 15.11.2017 11:54
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37