Medical Park Kocaeli Hastanesi Tıp Bayramı'nı kutladı

Medical Park Kocaeli Hastanesi Tıp Bayramı'nı kutladı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Mart 2018 Çarşamba 16:33
Medical Park Kocaeli Hastanesi Tıp Bayramı'nı kutladı

Hiç şüphesiz en çok moral ve motivasyona ihtiyacı olan meslek gruplarının başında sağlık çalışanları geliyor. Sağlık sektörü çalışanları; gün içerisinde ciddi, hassas ve büyük sorumluluk gerektiren görevler üstleniyorlar. Her Mart ayının 14'ünde kutlanan Tıp Bayramını VM Medical Park Kocaeli Hastanesi çalışanları çeşitli ziyaret ve etkinliklerle kutladı.

ÇEVRE HASTANELERE ZİYARET 
Kurumsal Pazarlama Ekibi 14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle kamu ve özel hastanelerin Başhekimlerini ve bazı kurumların İşyeri hekimleri ziyaret ederek bu özel günlerini kutladılar. Birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler. Körfez Devlet Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Ahmet Sarıışık ve Derince Eğitim Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Hüseyin Şaşkın bu anlamlı ziyaret ve zarif çiçek için teşekkürlerini iletti.

AİLE HEKİMLERİ DERNEĞİ’NE ZİYARET
Sıkça ziyarette bulundukları Aile Hekimleri Derneği’ni bu özel günde de unutmayan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Kurumsal Pazarlama Ekibi Aile Hekimleri Dernek Başkanı Dr. Funda Atmaca ile birlikte pasta kestiler. Dr. Funda Atmaca ziyaret için teşekkürlerini iletti. Bazı Aile Sağlığı Merkezlerini de ziyarette bulunan ekip; hekimler ve hemşirelerin Tıp Bayramını kutlayarak sohbet etme fırsatı da buldular.

YEMEK SERVİSİ YÖNETİMDEN
14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle VM Medical Park Kocaeli Hastanesi personel yemekhanesinde de çalışanları güzel bir sürpriz bekliyordu.  14 Mart, Çarşamba günü saat 12’de öğlen yemeği için hastane yemekhanesine giren çalışanlar karşılarında sevdikleri hastane yöneticilerini yemek servisinde görünce oldukça şaşırdılar.

Bu özel günde yemekler VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Başhekim Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil, Kurumsal İletişim Müdürü Çiğdem G. Şenüçler, Biyomedikal Müdür Yardımcısı Aytaç Tuna, Misafir Hizmetleri Sorumlusu Ayşenur Yıldırım, Otelcilik ve Destek Hizmetleri Sorumlusu Elif Dizdar, Aziz İnanç Arslan, Rasim Demir ve Yazılım Destek Uzmanı Seray Kalır tarafından servis edildi. Yemek servis eden ekip çalışanların tıp bayramını tek tek kutladı. Yüzler güldü bu sürpriz çok sevildi! Çalışanlar yeni yemekhane ekibi ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

14 Mart Tıp Bayramı sebebiyle konuşma yapan VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Genel Müdürü A. Erdal İbanoğlu: “Sağlık çalışanları olarak biliyorum ki sizler özveriyle; hasta ve hasta yakınlarına en iyi şekilde hizmet vermek için gece gündüz demeden çalışıyorsunuz. İyi ki varsınız Tıp Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum" dedi.
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil: “Ailemizi, mutluluğumuzu, hayallerimizi, hayatımızı, aldığımız nefesi, geleceğimizi ve sağlığımızı emanet ettiğimiz değerli tüm sağlık çalışanlarının tıp bayramını kutlarım.” dedi.

14 MART TIP BAYRAMI:
Tıp Bayramı, her Mart ayının 14'ünde kutlanan Türkiye'de tıp anından çalışanların hizmet sorunlarının tartışıldığı, bilime katkılarının ödüllendirildiği bir anma ve kutlama günüdür. 14 Mart 1827'de, II. Mahmut döneminde, Hekimbaşı Mustafa Behçet'in önerisiyle ilk cerrahhanenin, Şehzadebaşı'daki Tulumbacıbaşı Konağı'nda Tıphane-i Amire ve Cerrahhane-i Amire adıyla kurulması, Türkiye'de modern tıp eğitiminin başladığı gün olarak kabul edilir. Okulun kuruluş günü olan 14 Mart "Tıp Bayramı" olarak kutlanmaktadır. 1976'dan beri sadece 14 Mart günü değil, 14 Mart'ı içine alan hafta boyunca kutlama yapılmakta ve bu hafta Tıp Haftası olarak kabul edilmektedir.

Son Güncelleme: 14.03.2018 16:41
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37