Medical Park Gebze Hastanesi sağlık söyleşileri devam ediyor

Medical Park Gebze Hastanesi sağlık söyleşileri devam ediyor

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Haziran 2017 Çarşamba 14:24
 Medical Park Gebze Hastanesi sağlık söyleşileri devam ediyor


Deneyimli, başarılı hekim kadrosuyla, tıbbi altyapısıyla Gebze’de 6 yıldır hizmet vermeye devam eden Medical Park Gebze Hastanesi halkı bilgilendirmek için konusunda uzman hekimleriyle sağlık söyleşileri organize etmeye devam ediyor. 
Medical Park Gebze Hastanesi hekimleri sağlık söyleşileri ardından katılımcıların merak ettikleri soruların yanıtlarını da yine bu toplantılarda veriyor. Detaylı şekilde hastalıkların ve tedavi yöntemlerinin anlatıldığı sağlık söyleşilerine katılımcıların değerli katkıları ile hedeflenen amaca ulaşılıyor.
 
Halkı bilinçlendirmek ve farkındalık yaratmak için geçtiğimiz ay 4 sağlık söyleşiyle TÜBİTAK-TÜSSİDE Türkiye Sanayi Sevk ve İdare Enstitüsü çalışanları ile bir araya gelen hekimler çalışanları iş yerinde ziyaret etti. 

Yaklaşık 1 saat boyunca konunun uzmanları ile iş yeri konferans salonunda buluşan çalışanlar söyleşilere büyük ilgi gösterdi. Göğüs Hastalıkları Uzmanı Doç.Dr. Hülya Bayiz Akciğer kanserlerinde tanı ve evrelendirme süreçleri hakkında bilgiler verdi. Göz Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Doç. Dr. Metin Ekinci Göz hastalıkları ve tedavi yöntemlerini yeni bakış açısıyla anlattı. Kardiyoloji Uzmanı Doç. Dr. Ömer Yiğiner Kalp Hastalıkları ve tedavi yöntemlerine değindi. Dahiliye Uzmanı Uzm. Dr. Sebahattin Karahan Hipertansiyon hastalıkları ve tedavi yöntemlerini anlattı dikkat edilmesi gereken konulara dikkat çekti.
Medical Park Gebze Hastanesi ilerleyen aylarda da sağlık söyleşileri ile çalışanlarla buluşmaya halkı bilinçlendirmeye devam edecek. 


Son Güncelleme: 14.06.2017 14:29
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37