23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel resim ve şiir yarışması başlıyor!

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel resim ve şiir yarışması başlıyor!

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
14 Nisan 2018 Cumartesi 18:46
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’na özel resim ve şiir yarışması başlıyor!


VM Medical Park Kocaeli Hastanesi tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel BENİM HASTANEM temalı düzenlenen resim ve şiir yarışması başladı.

Geçen sene aileler ve çocukların yoğun ilgi gösterdiği yarışma bu sene tekrar yapılacak. Çocuklar benim hastanem temalı resim yapacaklar kendi gözlerinden hastaneyi nasıl gördüklerini resmedecekler. İstedikleri boya malzemesini kullanabilecekler. Şiir yazmak konusunda kendisini daha başarılı hisseden minikler kendileri için hastanenin ne anlam ifade ettiğini şiirsel bir dille anlatacaklar. 

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Uzm.Dr. Ali Kaya şunları söyledi:

Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Polikliniğimize gelen hastalar zaman zaman bizlere hastane ve hekimler hakkında; komik, eğlenceli ve bazen de şaşırtıcı benzetmelerde bulunuyorlar. Sıkça minik hastalarım bana yaptıkları resimleri hediye ediyorlar. Bizim için oldukça değerli.  

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle her sene yapmayı planladığımız resim ve şiir yarışmasını bu sene yeniden yapacağız. Miniklerimiz şiir ve resimlerini 20 Nisan 2018, Cuma günü akşamına kadar hastanemiz ana girişi resepsiyonuna bırakabilirler. Gelecek resim ve şiirleri heyecanla bekliyoruz.

ÖDÜLLÜ YARIŞMA SON BAŞVURU TARİHİ 20 NİSAN CUMA


23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kapsamında Benim Hastanem temalı yapılan resim ve yazılan şiirler hastane Üst yönetim ve Çocuk Sağlığı Hastalıkları Uzmanları tarafından değerlendirilecek. Birincilere hem anne babalarını hem de minikleri sevindirecek türden hediyeler verilecek. Sonuçlar 23 Nisan Pazartesi günü açıklanacak.  


Son Güncelleme: 14.04.2018 23:34
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37