‘'Doğu'dan Batı'dan Yankılar'’ bu konserde

‘'Doğu'dan Batı'dan Yankılar'’ bu konserde

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
15 Ocak 2017 Pazar 12:39
‘'Doğu'dan Batı'dan Yankılar'’ bu konserde



Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek konserde, Bach ve Itri'’nin eserleri seslendirilecek.
 
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenecek konserde iki büyük besteci Klasik Batı müziğinden Bach, Klasik Türk müziğinden Itri'’nin eserleri seslendirilecek. 25 Ocak Çarşamba saat 20.00’da SDKM’'de ücretsiz olarak düzenlenecek konserde, aynı yüzyıllarda yaşamış ünlü Alman besteci Johann Sebastian Bach ile Osmanlı bestekârı Buhurizade Mustafa Itri’nin eserleri yer alacak.
 
İKİ BÜYÜK MÜZİK ADAMI
17. yy’de aynı dönemde yaşamış ancak farklı mekanlarda sanatlarında zirve yapmış iki büyük müzik adamının eserleri, bu konserde bir araya gelecek.

Bütün farklılıklarına rağmen iki ünlü besteci Bach ve Itri arasındaki en kuvvetli bağ olan müzik ile doğu ve batı arasındaki sentez hayat bulacak.
 
KONSERİN MÜZİSYENLERİ
Cumhurbaşkanlığı Klasik Türk Müziği korosu sanatçısı Murat Aydemir-(Tanbur), Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası sanatçısı Çağ Erçağ-(Viyolonsel), Yaşar Üniversitesi öğretim görevlisi Serdar Mamaç (Viyolonsel), Ertan Tekin-(duduk)’den oluşan kadrosuyla Itri ve Bach eserleri konseri müzikseverler için kaçırılmaz bir fırsat. 
Son Güncelleme: 15.01.2017 12:48
Anahtar Kelimeler:
DEAŞEDİRNEçoban
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37