Özel Harekatçılar Afrin'e dualarla uğurlandı

Özel Harekatçılar Afrin'e dualarla uğurlandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Şubat 2018 Salı 14:07
  Özel Harekatçılar Afrin'e dualarla uğurlandı

 
KOCAELİ Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Özel Harekatçılar, Yelken Kafe'de düzenlenen programla Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapmak üzere dualarla Afrin'e uğurlandı

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin'de gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nda görev alacak olan Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Özel Harekat Şube Müdürlüğü bünyesinde görev yapan Özel Harekatçılar, Derince'de düzenlenen programla Afrin'e dualarla uğurlandı. Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut'un ev sahipliğinde Yelken Kafe'de düzenlenen programa Derince Kaymakamı Akın Yılmaz, Ak Parti Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin, Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü ve özel harekat polisleri katıldı. 

Kocaeli Özel Harekat Şube Müdürü Rıfat Dölcü yaptığı konuşmada, "Normal şatlarda 10 yılda elde edemeyeceğiniz tecrübeyi orada aylar içerisinde alacaksınız. İnşallah hepinizin başarıyla geriye döneceğinize inanıyorum. Allah hepinizi korusun, yar ve yardımcınız olsun. Hepiniz bizim evladımızsınız, kardeşimizsiniz, arkadaşımızsınız. İnşallah kılınıza zarar gelmesin, hepinizi sağ salim geri bekliyorum" dedi.

Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut ise, "Sizlerle beraber burada birlikte olmaktan dolayı çok mutluyuz. Afrin'deki görev sürecinizde de sizlere başarılar diliyorum. Ülkemizin üzerine oynanan oyunlara hepimiz şahidiz. Dış güçlerin oradaki amacı belli ama biz yurdumuzu savunmak için bu operasyonu icra ediyoruz ve bugün sizlere de görev düştü. Rabbim yolunuzu açık etsin, ayaklarınıza taş değmesin. Bizler sizlerin her zaman yanındayız" diye konuştu.

Derince Kaymakamı Akın Yılmaz şöyle konuştu:


Ne mutlu size ki nasip olursa oraya gidip Türk milletinin sesini, kalbinizin duygularını, inancınızın kükreyişini orada göstereceksiniz. Bizim insanımız zalime karşı nerede ne zaman ne şekilde davranacağını çok iyi bilir. Sizler de yıllar içerisinde görevlerinizi başarıyla yerine getirdiniz. Afrin'de de görevinizi başarıyla yerine getirecek ve sağ salim ülkemize geri döneceksiniz. 


Doğan Haber Ajansı

Son Güncelleme: 20.02.2018 14:08
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37