Öğrencilerden Yemen'e yardım

Öğrencilerden Yemen'e yardım

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
13 Aralık 2018 Perşembe 16:28
 Öğrencilerden Yemen'e yardım


Kocaeli
'de imam hatip ortaokulu öğrencilerince, iç savaşın devam ettiği Yemen'e yardım için toplanan 14 bin lira Türk Kızılay'a teslim edildi.

KOCAELİ (AA) - Kocaeli'nin Gölcük ilçesinde imam hatip ortaokulu öğrencilerince, Türk Kızılay'ın "Yemen'e Umut Ol" kampanyası için 14 bin lira toplandı. 

Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu öğrencileri, iç savaşın devam ettiği Yemen'e yardım etmek amacıyla para topladı. 

Öğrencilerin kendi aralarında topladığı 14 bin lira, "Yemen'e Umut Ol" kampanyası başlatan Türk Kızılay'ın banka hesabına yatırıldı. 

Gölcük Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Cahit Çetin, yaptığı açıklamada, duyarlı davranışlarından dolayı öğrencilere teşekkür etti.

Öğrencilerinin bu yardımları tamamen kendi hür iradeleriyle gerçekleştirdiklerini vurgulayan Çetin, şunları söyledi: 

Biz okul idaresi olarak yardımla ilgili herhangi bir şey söylemedik. Okulumuzun iyilik grubu, kendi aralarında topladıkları bu paraları bizlere teslim ederek, biz de bu parayı yerine ulaşması için öğrencilerimizle birlikte bankadaki Türk Kızılay hesabına yatırdık. 

Okulumuzun öğrencileri her zaman dünyadaki zulüm altında yaşayan bir Müslüman coğrafyasını seçerek o bölgeye yardım elini uzatıyor. Bu dönem ise Yemen'de yaşanan zulümden dolayı öğrencilerimiz, Yemen'e Umut Ol kampanyasına katılarak gerekli yardımı yapmışlar. 


Son Güncelleme: 13.12.2018 16:30
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37