Kurban kesmeyi öğreniyorlar

Kurban kesmeyi öğreniyorlar

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ağustos 2017 Pazar 17:22
Kurban kesmeyi öğreniyorlar


KO-MEK, Kurban Bayramı için Kasaplık Kursu faaliyetlerini başlattı.

Halk Üniversitesi KO-MEK hayatın her alanında, birçok meslek ve sanat dalıyla vatandaşlara eğitim imkanları sunmaya devam ediyor. 44 kurs merkeziyle 13 yıldır 300’ten fazla branşta 500 bini bulan kişiye eğitim hizmetleri sunarak milyonlarca insanın hayatında önemli bir etkiye sahip olan KO-MEK, Kurban Bayramı yaklaşırken Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Sağlık ve Sosyal İşler Dairesi ile birlikte Kurban Kesim Elemanı kurslarını başlattı.

UYGULAMALI EĞİTİMLER
Kurbanlığa nasıl davranılması gerektiğinden, nasıl yatırılacağına, kesimden deri yüzmeye, etlerin ayrıştırılması, hijyen ve güvenlik kurallarına kadar kasaplık mesleğinin bütün ayrıntılarının uygulamalı olarak anlatıldığı kurslar 34 kişinin katılımıyla başladı.

UZMAN GÖZETİMİ
Veteriner hekim ve uzman kasaplar gözetiminde yapılan eğitimler bir hafta boyunca uygulamalı olarak devam edecek. Eğitimlerin sonunda resmi kasaplık sertifikasına sahip olan kursiyerler, mesleklerinin gerektiği alanlarda çalışabilecek. 

KAYITLAR DEVAM EDİYOR
İstihdama sağladığı katkıları, sosyal faaliyetleri ve sanat eğitimleri ile Türkiye’nin gelişimine önemli katkı sağlayan KO-MEK kurslarında yeni eğitim öğretim sezonunda sizler de yer almak istiyorsanız www.komek.org adresinden kayıt yaptırabilirsiniz.    
Son Güncelleme: 20.08.2017 17:23
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37