Çayırova Anne-Çocuk Kulüpleri’nde yarıyıl heyecanı

Çayırova Anne-Çocuk Kulüpleri’nde yarıyıl heyecanı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Ocak 2017 Cuma 22:54
Çayırova Anne-Çocuk Kulüpleri’nde yarıyıl heyecanı


Çayırova Belediyesi tarafından hizmet veren Anne-Çocuk Kulüpleri, 2016-2017 eğitim yılı ilk dönemini geride bırakarak, minik öğrenciler için karne töreni düzenledi.
 
Dolu dolu geçen ilk dönemin ardından karnelerini Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci’den alan öğrenciler mutluluk ve heyecanlarını hem öğretmenleri hem de anneleri ile paylaştı. 4-6 yaş arası çocukların ücretsiz olarak eğitim gördüğü kulüplerimizde öğretmenler tarafından özenle hazırlanan renkli ve bir o kadar eğlenceli karne töreninde, karneler dağıtılırken öğrenciler ve veliler ilk kez karne almanın heyecanını yaşadı.

DEMİRCİ: ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU BİZİM MUTLULUĞUMUZ
Anneleri eşliğinde okul öncesi eğitimlerinde, ilk karne heyecanını yaşayan minikler ile yakından ilgilenen başkan Demirci tüm çocuklara çikolata dağıttı. Çayırova’daki çocuk kulüplerinin önemli bir eğitim yuvası olduğunu belirten Demirci, "Bugün çocuklarımıza hayırlısıyla  karnelerini  verdik. Onların mutluluğu bizim de mutluluğumuz. 

Çocuk kulüplerimizin daha iyi eğitim verebilmesi adına her geçen gün gelişimi ve değişimi hedef alarak ilerliyoruz. Daha iyi bir eğitim nasıl verebiliriz sorusunu her zaman kendimize soruyoruz. Bugün Çayırova’da yaşayan 2000 anne ve çocuğa, hizmet veriyoruz. Bilgievlerimizle, Anne-Çocuk Kulüplerimizle, Gençlik Merkezimizle 10 bin kişilik kocaman bir aileyiz. 

Çocuklarımızın yanı sıra annelerimize; anne-çocuk gelişimi, aile içi iletişim seminerleri ve çeşitli kurs imkanlarını da sunuyoruz. Çayırova Belediyesi olarak ben her zaman çocuklarımızın ve annelerimizin yanında olmaya devam edeceğim” diyerek sözlerini noktaladı. 
Son Güncelleme: 20.01.2017 23:00
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37