Başkan Toltar, Bitlis'lilere konuk oldu

Başkan Toltar, Bitlis'lilere konuk oldu

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
20 Kasım 2017 Pazartesi 14:56
 Başkan Toltar, Bitlis'lilere konuk oldu
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Diliskelesi'nde faaliyet gösteren Bitlisliler Derneği'nin misafiri oldu.
Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Bitlisliler Derneği'nin kahvaltıda konuğu oldu. Diliskelesi Mahallesi'nde faaliyet gösteren Bitlisliler Derneği'nin kahvaltı programına Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar'ın yanısıra Bitlisliler Dernek Başkanı Mehmet Şirin Gül, Diliskelesi Mahalle Muhtarı Mehmet Özay, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş ve yöre dernek başkanları katıldı.
 
BİTLİSLİLER BAŞKAN TOLTAR'I AĞIRLADI
 
Programın açılış konuşmasını yapan Bitlisliler Dernek Başkanı Mehmet Şirin Gül, "Düzenlemiş olduğumuz programımıza katılımlarından dolayı Başkanımız Ali Toltar'a, Mahalle muhtarımıza ve Federasyon Başkanımız ve yöre derneklerimiz ile vatandaşlarımıza teşekkür ederim. Bitlisliler Derneği olarak düzenlediğimiz bu programda Belediye Başkanımızdan hemşerilerimize yönelik taleplerimizin yerine öncelikle bulunduğumuz Diliskelesi Mahallemizin sorunları ve ilçemizin sorunları üzerine taleplerimizi yerine getirmek istiyoruz.

Diliskelesi mahallemizde başlatılan taziye evinin bitirilmesini istiyoruz. Halı sahanın ihalesinin bittiğini söylediniz inşaatına ne zaman başlatılacak ayrıca 2B arazileri ile ilgili gelişmeleri ve vatandaşların arazileri içerisinde bulunan belediye hisselerinde indirim yapılmasını istiyoruz."dedi.
 
GÜNEŞ'TEN TEŞEKKÜR
 
Dernek Başkanı Mehmet Şirin Gül'ün konuşmasının ardından kısa bir selamlama konuşması yapan Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş "Böyle bir güzel organizasyonda bizleri ağırladığı için Bitlisliler Derneği Başkanı ve yönetimine teşekkür ediyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum."dedi.
 
HER HAFTA BİR DERNEĞE KONUK OLACAĞIZ
 
Programda son olarak konuşan Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, "Bundan sonra her hafta bir yöre derneğimizin misafiri olacağız. Dernekler Federasyonumuz ile başlattığımız bu çalışma ile hem halkımızla bir araya gelecek hemde sorunları ve çözümleri konuşacağız. Bugün de bunun ilkini Bitlisliler Derneğimizde gerçekleştiriyoruz. Birliğimizi ve beraberliğimizi pekiştirecek olan bu çalışmanın Dilovası'na hayırlı olmasını diliyorum.
 
VERDİĞİMİZ SÖZLERİ YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ
 
Sizlerin destekleri ile göreve geldik. Göreve geldiğimiz günden bu yana da halkımızın bize olan güvenini boşa çıkartmamak için elimizden geleni yapmaya gayret ediyoruz. Göreve geldiğimiz günden bu yana kısıtlı imkanlarla bir takım çalışmalar yapmaya çalışıyoruz. İmkânlarımızın kısıtlı olması sizlere verdiğimiz sözleri yerine getirmemek için bahane olarak görmüyoruz. İnşallah verdiğimiz sözleri görevimiz sonuna kadar yerine getirmeye çalışacağız. 
 
DOĞALGAZIMIZ %90 ORANINDA BİTTİ
 
Bugün Diliskelesi mahallemizde sizlerle bir araya geldik. Diliskelesi Mahallemize geldiğimiz günden bu yana bir takım çalışmalar gerçekleştirdik. Öncelikli olarak halkımızın doğalgaz kullanımı konusunda güzel bir çalışma yaparak mahallemizin %90 oranında doğalgaz hattının döşenmesini sağladık. PALGAZ'la geçtiğimiz gün yaptığımız görüşme ile orman vasfındaki sokaklara bile doğalgazın ulaşması için anlaşma sağladık. Taziye evimizde bir duraklama oldu. Ödemeden dolayı taziye evimizde yaşanan duraklama inşallah ay sonu itibari ile hızlı bir şekilde başlayacak ve kısa sürede bitirilecek.
 
2B KONUSUNDA GÖRÜŞMELERİMİZ SÜRÜYOR
 
2B ile ilgili olarak gerek Milli Emlak ve gerekse diğer kurumlarla görüşmelerimiz sürüyor. Muhtarımız da bu işin sıkı takipçisidir. Halkımıza yardımcı olmak için elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz. Belediye hisseleri konusunda da kanunlar çerçevesi içerisinde üzerimize düşeni yapmaya çalışıyoruz.
 
HALI SAHAMIZIN İNŞAATINA BAŞLIYORUZ
 
Halı sahamızın ihalesi yapıldı. Müteahhit firmaya zannedersem bu hafta yer teslimi yapılacak ve halı sahamızın temeli atılacak. Diliskelesi mahallemize bölgemizin en güzel manzaralı Seyir Tepesi dinlenme tesisini yapıyoruz. Büyük bir oranda yapımı tamamlandı içerisine yapılacak olan kafenin yapımı için çalışmalar yapıyoruz. İnşallah önümüzdeki yaz ayında hep birlikte orada oturacak ve keyifle yemeğimizi yiyip, çayımızı yudumlayacağız.
 
ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR
 
Diliskelesi'nde çalışmalarımız devam ediyor. Alt ve üst yapı çalışmalarımız göreve geldiğimiz günden bu yana sürekli yapılmaktadır. Eksik görülen yerler hızlı bir şekilde yapılmaktadır. Necmettin Erbakan Parkımızı yeniden düzenledik ve önceki gün bitirildi. Çocuklarımız için mahallemizin bazı yerlerinde çocuk oyun gurupları koyduk. Eksik olan yerlere de konulması için çalışmalarımız sürüyor. Balıkçılar barınağımızı yaptık. Bir takım eksiklikleri var onları da kısa sürede bitireceğiz. Genişleme talepleri var. Onlarla da ilgili çalışmalarımızı sürdürüyoruz.
 
SOSYAL BELEDİYECİLİK GÖREVİMİZİ YERİNE GETİRİYORUZ
 
Dilovası malum halkımız buraya gelirken sırtında yorganı ile geldi. İş umuduyla geldi. Halkımızın bireysel talepleri fazla uluyor. Bizde sosyal belediyecilik anlayışıyla bu makul talepleri elimizden geldiğince yerine getirmeye çalışıyoruz. Eksiklerimiz hatalarımız olabilir ama emin olun ki biz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz.

Kusurlarımız eksikliklerimiz olabilir, halkımızın anlayışla karşılayacağını umuyorum. Bizden öncede görev yapan arkadaşlarımız vardı bizden sonrada olacak. Bizim için önemli olan görevimizden sonra sizlere hoş bir seda bırakmaktır. Biz gönüllere hitap etmek istiyoruz. Çünkü biz bu kentte yaşıyoruz. Görevimiz sonrası da yine hep sizlerin içinde olacağız"dedi.  


Son Güncelleme: 20.11.2017 14:58
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37