Green Motors Gebze'de açıldı

Green Motors Gebze'de açıldı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
24 Mart 2018 Cumartesi 16:23
Green Motors Gebze'de açıldı
 

Otomotiv sektöründe hizmet verecek olan, sahipliğini Özgür Doğu'nun yaptığı Green Motors Gebze'de açıldı. Açılış programına CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, CHP Gebze İlçe Başkanı Musa Yılmaz, iş ve siyaset dünyasının önemli isimlerini katıldı. Açılış kurdelesine kesen Tarhan selamlama konuşması yaparak, hayırlı olsun dileklerini iletti.

SATIŞ VE KİRALAMA HİZMETİ

Green Motors'un kalitenin adresi olacağını belirten işyeri sahibi Özgür Doğu, "Otomotiv sektöründe çıtayı yüksek tutuyoruz. Otomotiv sektöründe henüz yeni olmasına rağmen, Gebze'de lüks araç dendiğinde akla ilk gelen adres Green Motors olacak. Green Motors, lüks araçların sadece satışını yapmayacak, aynı zamanda araç kiralama hizmeti de verecek. Gebze’de büyük bir açığı kapatacağız. Otomotiv sektöründe, en uygun koşullar da marka araçların satışlarını ve kiralamasını yapacağız.

ARAÇLAR OLDUKÇA KONFORLU

Green Motors'da istediğiniz modelde araç kiralamanız mümkün. Çok geniş model ve marka yelpazemizle hizmet veriyoruz. Müşterilerimiz kiraladıkları her araçta kendi araçlarında yaşayabileceği konforu yaşayacak. Toplu araç kiralamada ise müşterilerimize indirim sağlıyoruz" dedi. 


Son Güncelleme: 24.03.2018 16:25
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37