banner55

PELİKAN'dan yaşamsal ödevler

PELİKAN'dan yaşamsal ödevler

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
25 Ocak 2018 Perşembe 20:22
PELİKAN'dan yaşamsal ödevler


Özel Pelikan Eğitim Kurumları’ndan bir ilk daha. Yaptığı her çalışmayla dikkat çeken Pelikan sömestride öğrencilerini hayata dahil etmeye devam ettirmek için Yaşamsal Ödevler Projesini geliştirdi. 

Pelikan öğrencileri sömestri dönemi boyunca Yaşamsal Ödevlerini yapacak ve sömestri bitiminde de yaptıklarını dosyalayarak sınıf öğretmenleri ile paylaşacaklar.

Kurucu Gülay Körükmez projeyle ilgili şunları söyledi:

Günümüzün en büyük sorunlarından biri olan teknoloji bağımlılığı ve hızlı yaşamın getirdiği sosyal iletimlerin kesintiye uğramaması sebebiyle, gençlerimiz akademik başarılar elde etse de toplum içinde  yer edinme, liderlik gibi özellikleri elde edemiyor ya da gecikmeli yaşam sürüyor. 
 
Kurum felsefemize uygun biçimde bizler gençlerimize hem en iyi bilgi yollarını sunup hem de yaşam planlamasına yardım ederek, sosyalleşme alanındaki eğitim esiklerini gidermeye çalışıyoruz. Çünkü en büyük hedefimiz mutlu aile, mutlu şehir, mutlu vatandır. Bu bağlamda öğrencilerimize Yaşamsal Ödevler projesi geliştirdik. Bu projede çocuklarımıza aile ile ortak yapabilecekleri ödevler verdik. Ödevler arasında yemek yapmayı öğrenmek, dikiş dikmeyi öğrenmek de var. 

Eğitimde attıkları her adımda çocukları hayata dahil etmek düşüncesiyle devam edeceklerini söyleyen Körükmez, öğrencilerinden kısa sürede gelen Yaşamsal Ödevler dönütlerinden memnun kaldıklarını sözlerine ekledi. 


Son Güncelleme: 25.01.2018 20:24
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37