Pelikan Eğitim Kurumları'ndan 3 Aralık etkinliği

Pelikan Eğitim Kurumları'ndan 3 Aralık etkinliği

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
03 Aralık 2018 Pazartesi 22:34
 Pelikan Eğitim Kurumları'ndan 3 Aralık etkinliği
3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Özel Pelikan Fen Lisesi ve Özel Pelikan Anadolu Lisesi öğrencileri farkındalık oluşturmak için bir ay önceden kampanya başlattılar. 

Kampanya kapsamında ilk olarak Gebze Kaymakamı Sayın Mustafa Güler’i ziyaret ettiler. Kaymakamımızın cesaretlendirdiği öğrenciler harçlıklarından artırdıkları paraları okulda yardım kutusunda biriktirdiler. 

Kampanyalarına destek almak amacı ile Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Eğitim Sağlık Komitesi Başkanı Sevgi Çiler ve komite üyelerini ziyaret ettiler. 
Bu ziyaret sonucunda Gebze Ticaret Odası’ndan kampanyalarına bir adet tekerlekli sandalye desteği aldılar. Ayrıca Pelikan öğrencileri bu farkındalığı Gebze halkına yaymak için okullarında gazete çıkardılar.

3 Aralık Dünya Engelliler Günü’nde Özel Pelikan Fen Lisesi ve Özel Pelikan Anadolu Lisesi öğrencileri, Gebze Özel Eğitim Uygulama okulu öğrencilerinin hazırladıkları gösterileri izlemek ve kampanya kapsamında aldıkları tekerlekli sandalyeleri takdim etmek üzere uygulama okuluna gittiler.
Etkinlik sonunda Gebze Kaymakamı Mustafa Güler, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Şener Doğan, Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Özel Pelikan Eğitim Kurumları Kurucusu Gülay Körükmez, tekerlekli sandalyeleri Gebze Özel Eğitim Uygulama Okulu Müdürü Fikret Tonyalı’ya hediye ettiler.
  
Bu kampanya sürecinde yer alan Özel Pelikan Fen Lisesi ve Özel Pelikan Anadolu Lisesi öğrencileri, "Kampanya sürecinde birçok şey öğrendik. Engelli kardeşlerimize daha fazla zaman ayırmamız gerektiğini ve  sevginin en saf halini ilk defa burada tattık" dediler. 


Son Güncelleme: 03.12.2018 22:40
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37