Kroman Çelik'te unutulan oyunlar oynandı

Kroman Çelik'te unutulan oyunlar oynandı

Yavuz ERCAN
Yavuz ERCAN
29 Mayıs 2018 Salı 12:12
Kroman Çelik'te unutulan oyunlar oynandı

Kroman Çelik İlkokulu öğretmenleri bu yıl güzel bir projeyi gerçekleştirdi. Eğitim öğretim yılı başında almış oldukları karar gereğince unutulmaya başlamış olan oyunlarımızdan 3 Taş, 9 Taş ve 12 Taş oyunlarını yeniden gün yüzüne çıkardılar. 

Okulun Rehber öğretmenleri Tülay Çetin ve Hande Yaman Sağdıçoğlu yönetiminde 1.  ve 2. Sınıf öğretmenleri 3 Taş oyununu, 3. Sınıf öğretmenleri 9 Taş oyununu, 4. Sınıf öğretmenleri 12 Taş oyununu öğrencilerine öğretti. 
BİRİNCİLERE MADALYA
Her grup önce sınıflar arasında yarıştılar. Sınıfların 1.leri seçildi. Seçilen 1.ler kendi aralarında da yarıştırıldı. 1. Sınıfların birincisi 1F sınıfından Gürkan Taşçan, 2. Sınıfların birincisi 2C sınıfından Ecrin Elif Yazgan, 3. Sınıfların birincisi 3F sınıfından Halilcan Özmen ve 4. Sınıfların birincisi 4F sınıfından Emir Haktan Topyay oldu. Yarışmalar sonucunda dereceye girenlere katılım belgesi verilerek madalyaları takıldı. 
TEŞEKKÜR ETTİ
Okul Müdürü Zihni Aydın bu projeyi oluşturan ve uygulayan öğretmenlere, katılım sağlayan tüm öğrencilere teşekkür etti. Öğretmen isteyince gerçekleşmeyecek bir işin olamayacağını belirterek, öğretmenlerini tekrar kutladı ve tebrik etti. 


Son Güncelleme: 29.05.2018 12:16
Yorumlar

Dikkat!

Yorum yapabilmek için üye girşi yapmanız gerekmektedir. Üye değilseniz hemen üye olun.

Üye Girişi Üye Ol

banner51

banner34

banner38

banner57

banner33

banner37